Ανακοίνωση-Γνωστοποίηση για το «Κοινωνικό Φροντιστήριο» του Δήμου Μεγαρέων

Η Διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων όπως και πέρυσι έτσι κι εφέτος θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της λειτουργίας του θεσμού του κοινωνικού φροντιστηρίου, από τον μήνα Σεπτέμβριο του 2015 αμέσως μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

 

Έτσι λοιπόν ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης απευθύνει ανοικτή, δημόσια και επίσημη πρόσκληση σε όλους τους Καθηγητές όλων των Ειδικοτήτων, που προσφέρονται να διδάξουν εθελοντικά υποστηρίζοντας την ενισχυτική διδασκαλία στους μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων, των Γυμνασίων και Λυκείων,  των Μεγάρων και της Νέας Περάμου,  που ανήκουν σε οικογένειες οικονομικά ασθενέστερες, άπορες, πολύτεκνες και σε εκείνες που δεν έχουν καθόλου εισοδήματα λόγω της Ανεργίας.

 

Επίσης προσκαλούνται ελεύθερα και όλοι οι μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων των Γυμνασίων και Λυκείων των Μεγάρων και της Νέας Περάμου να υποβάλλουν εγκαίρως σχετικές αιτήσεις προκειμένου να γίνει η απαραίτητη διαδικασία για την οργάνωση των Τμημάτων που θα λειτουργήσουν εφέτος.

 

Οι αιτήσεις των μαθητών αλλά και των Εκπαιδευτικών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο κοινωνικό φροντιστήριο μπορούν να κατατίθενται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεγαρέων (Κτίριο ΔΕΥΑΜ) Πλούτωνος 3,  στα Πλακάκια τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τηλέφωνο για Πληροφορίες 22960 29018.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετηθούν και διαδικτυακά στο email:[email protected] .

Παρόμοια άρθρα

Back to top button