Δικτύωση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων με επιχειρήσεις

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη Ε.Δ.Ε.Κ.Ο.ΔΗ.Μ. η οποία υλοποιεί την Πράξη «Ένταξη Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Μεγαρέων στην Αγορά Εργασίας», σας προσκαλεί να παραστείτε σε συνάντηση εργασίας με θέμα, «Φυσική Δικτύωση των Ωφελουμένων με Επιχειρήσεις», την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015 και ώρα 15:00 μ.μ στο χώρο εκδηλώσεων Le Mirage/Αίθουσα ΙΦΙΝΟΗ (Παραλία Βαρέας Δήμου Μεγαρέων).
 
 
Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση των στόχων και της στρατηγικής του προγράμματος καθώς και οι δράσεις του. Τα οφέλη που θα προβληθούν αφορούν την κάθε ομάδα κοινού, με βάση πάντα το συνολικό θετικό κοινωνικό αποτέλεσμα.
 
Η συνάντηση αυτή στόχο έχει να φέρει σε επικοινωνία τους ωφελουμένους με τις τοπικές επιχειρήσεις με σκοπό την ένταξη των Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Μεγαρέων στην αγορά εργασίας. Στη διάρκεια της συνάντησης θα αφιερωθεί χρόνος στην επικοινωνία και συζήτηση των επιχειρήσεων με εκπροσώπους της Σύμπραξης και με τους Ωφελούμενους, στα πλαίσια προσπάθειας αμφίδρομης επικοινωνίας, πληροφόρησης και ανταλλαγής απόψεων για την αποτύπωση των τοπικών αναγκών και λήψη αρωγής για την βέλτιστη απορρόφηση των ωφελουμένων και για τα οφέλη των επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα.
 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button