Ανακοίνωση δήμου για το δασαρχείο Μεγάρων

Ένα από τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τους πολίτες και ειδικότερα τους αγρότες του διευρυμένου δήμου Μεγαρέων, είναι η ασφάλεια των αγροτικών εκτάσεων, από καταπατήσεις, κλοπές, και άλλες κακόβουλες πράξεις. Ένα γεγονός που έχει απασχολήσει και ανησυχήσει εντόνως τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μεγάρων.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, επιδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία του, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα παραπάνω προβλήματα, επισκέφτηκε, από κοινού με τον Πρόεδρο και τον γραμματέα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεγάρων, τον  Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Αγγελάκα, προκειμένου να του εκθέσουν την κατάσταση ως καθ’ ύλην αρμόδιοι.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε ότι, οι αρμοδιότητες της Αγροφυλακής. Δηλαδή, η ευθύνη περιφρούρησης και ασφάλειας των αγροτικών εκτάσεων, έχει μεταφερθεί στα κατά τόπους Δασαρχεία. Όπως μάλιστα τόνισε, έχουν ήδη διατεθεί στα Δασαρχεία, ειδικά οχήματα για περιπολίες, προκειμένου να ελέγχονται και φυλάσσονται καλλίτερα τα δάση και οι αγροτικές εκτάσεις.

 

Συνεπώς, για οποιοδήποτε θέμα που έχει σχέση με την ασφάλεια των αγροτικών εκτάσεων, στον Δήμο Μεγαρέων, οι δημότες θα πρέπει να απευθύνονται στο αρμόδιο Δασαρχείο Μεγάρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button