Απομακρύνθηκαν τα δυο περίπτερα από την κεντρική πλατεία των Μεγαρων

Με ενέργειες του Δήμου Μεγαρέων, με φροντίδες των υπηρεσιακών παραγόντων και χάρις στην επιμονή και στο προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη αμέσως μετά την πρωτοχρονιά απομακρύνθηκαν τα δύο περίπτερα “φαντάσματα” που υπήρχαν στο βορεινό τμήμα της Κεντρικής πλατείας των Μεγάρων για αρκετά χρόνια.

 

Τα διάφορα έργα που γίνονται στην περιοχή του Δήμου Μεγαρέων ασφαλώς το καθένα έχει και τη δική του αξία και σημασία για τους πολίτες, έτσι κι αυτή η ενέργεια του Δήμου χωρίς αμφιβολία έχει αλλάξει ήδη την εικόνα της Κεντρικής πλατείας στην καρδιά των Μεγάρων.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

« Με όλες τις προβλεπόμενες υπό του Νόμου σχετικές διαδικασίες κάναμε ό,τι πρέπει στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς προκειμένου να απομακρυνθούν αυτά τα δύο συγκεκριμένα περίπτερα, που παρέμεναν κλειστά και ανεκμετάλλευτα για χρόνια υποβαθμίζοντας τουλάχιστον την αισθητική του χώρου της Κεντρικής πλατείας των Μεγάρων.

 

Σήμερα ο χώρος άνοιξε, η πλατεία έχει άλλη εικόνα, προφανώς καλύτερη  και ασφαλώς η ενέργεια αυτή του Δήμου συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button