Άμισθος ιατρός εργασίας του δήμου, ο δημοτικός σύμβουλος και πνευμονολόγος Ελευθέριος Παπαλευθέρης

Την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, το μεσημέρι υπεγράφη στο Δημαρχείο η σχετική Σύμβαση  με την οποία ο συμπολίτης Ιατρός Πνευμονολόγος, πρώην Αντιδήμαρχος Μεγάρων και σημερινός Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ελευθέριος Παπαλευθέρης, ανέλαβε καθήκοντα άμισθος Ιατρού Εργασίας του Δήμου Μεγαρέων.

 

O Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης με την υπ’ αριθμ. Πρωτ: 4011/ 3.3.2015/ 81 Απόφαση Δημάρχου, ορίζει τον κ. Παπαλευθέρη ως άμισθο Ιατρό Εργασίας λαμβάνοντας υπόψη: α) ότι δεν υπάρχει Ιατρός Εργασίας στο Δήμο, έλλειψη η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί άμεσα αφ’ ενός επειδή οι διαδικασίες πρόσληψης είναι χρονοβόρες και αφ’ ετέρου επειδή στον Προϋπολογισμό του Δήμου τρέχοντος οικονομικού έτους, λόγω συρρίκνωσης του Εσόδων του Δήμου δεν έχει προβλεφθεί πίστωση για την πρόσληψη Ιατρού Εργασίας, β) την εκδήλωση ενδιαφέροντος υπό του κ. Παπαλευθέρη, για την ανάληψη των καθηκόντων άμισθος Ιατρού Εργασίας.

 

Ο Δήμαρχος κ. Σταμούλης αμέσως μετά την υπογραφή της Σύμβασης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παπαλευθέρη και τον συνεχάρη ιδιαιτέρως επισημαίνοντας ότι «η πρόθεσή του να προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του στο Δήμο, αυτή την περίοδο που η οικονομική κατάσταση για όλους είναι άσχημη, αξίζει κάθε έπαινο και ταυτόχρονα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και φυσικά έχει και μία επιπλέον σημασία, αφού ο κ. Παπαλευθέρης ανήκει στην Ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μεγαρέων».

 

Ο κ. Παπαλευθέρης, απαντώντας στο Δήμαρχο τόνισε ότι «σε αυτή την τραγική οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι όσοι μπορούν και θέλουν πρέπει να βάλλουν πλάτη και να βοηθήσουν το Δήμο να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις του».

 

Η διάρκεια της Σύμβασης είναι αορίστου χρόνου και θα διαρκέσει προφανώς όσο χρόνο μπορεί και θέλει ο πρώην Αντιδήμαρχος και σημερινός Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ελευθέριος Παπαλευθέρης.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button