Αλλαγή των χώρων διεξαγωγής των Rapid test από τον ΕΟΔΥ σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο ζητά το «ΤΩΡΑ»

Με δελτίου τύπου από την ομάδα επικοινωνίας της δημοτικής παράταξης «Τώρα Μέγαρα – Νέα Πέραμος», προτείνεται και ζητείται η αλλαγή χώρου διεξαγωγής των rapid test σε Μέγαρα και Νέα Πέραμο από τον ΕΟΔΥ αυτό το Σάββατο και Δευτέρα αντιστοίχως. Συγκεκριμένα:

Γνωστοποιήθηκε από τον υπεύθυνο προαγωγής και προστασίας της δημόσιας υγείας, κύριο Κωνσταντίνο Καράμπελα, η διεξαγωγή rapid test στα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο τις ημέρες Σάββατο 19/12/20 στα Μέγαρα από τις 10:00 – 15:00 στην κεντρική πλατεία (συμβολή οδών Παπαγιάννη και 28ης Οκτωβρίου-πιάτσα ταξί) και την Δευτέρα 21/12/20 στην Ν. Πέραμο από τις 10:00 – 15:00 στην πλατεία Αγ. Γεωργίου (έναντι Δημαρχείου).

Χαιρετίζουμε το γεγονός, καθώς ήταν στις συνεχείς απαιτήσεις μας ως δημοτικός συνδυασμός.
Προκειμένου όμως να επιτευχθεί το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ελέγχου και να ελεγχθούν όσο το δυνατό περισσότεροι πολίτες, ζητούμε από τον υπεύθυνο κύριο Καράμπελα την αλλαγή σχεδιασμού του χώρου διεξαγωγής των test.

Καθώς τα test θα γίνονται από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, οι συγκεκριμένοι χώροι τόσο στα Μέγαρα όσο και τη Νέα Πέραμο, δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν μεγάλο όγκο οχημάτων. Η περιορισμένη έκταση και σε κεντρικό σημείο της πόλης, κρύβει τον κίνδυνο να μην προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, με αποτέλεσμα να βγουν εσφαλμένα συμπεράσματα.
Όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ γίνουν τόσο καλύτερη εικόνα θα έχουμε για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Προτείνουμε τη διεξαγωγή των εν λόγω test στην περιοχή πευκάκια στα Μέγαρα ή εναλλακτικά στο χώρο parking του δημοτικού σταδίου, μέρη με άπλετο χώρο για την αναμονή των πολιτών εντός των αυτοκινήτων τους και το χώρο του λιμανιού της Νέας Περάμου ακριβώς για την ίδια αιτία.

Αναμένουμε από τον υπεύθυνο προαγωγής και προστασίας της δημόσιας υγείας, να λάβει υπόψη την πρόταση μας και να αλλάξουν οι χώροι διεξαγωγής των test.

Η ομάδα επικοινωνίας
ΤΩΡΑ ΜΕΓΑΡΑ-ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button