Περιοδεία σε δήμους της Δυτικής Αττικής Γ. Τσίπρα μετά το σεισμό των 5,1 Ρίχτερ

Περιοδεία σε δήμους της Δυτικής Αττικής Γ. Τσίπρα μετά το σεισμό των 5,1 Ρίχτερ

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Περιοδεία σε δήμους της Δυτικής Αττικής και συναντήσεις με δημάρχους και φορείς των περιοχών έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας προκειμένου να ενημερωθεί για τυχόν ζημιές και προβλήματα που προκλήθηκαν από τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε περιοχές της Ελευσίνας, Μαγούλας και Φυλής. Στη Μαγούλα συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη. Στην Φυλή συναντήθηκε με το δήμαρχο της πόλης Χρήστο Παππού και επισκέφτηκε το Δημαρχείο καθώς σπίτια στα Άνω Λιόσια και στο Ζεφύρι όπου σημειώθηκαν περιορισμένες υλικές ζημιές, κυρίως σε τοίχους σπιτιών.

Αμέσως μετά τις επισκέψεις στις περιοχές της Δυτικής Αττικής ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Είναι ευτυχές το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, αλλά δεν υπήρξαν ούτε μεγάλες υλικές ζημιές. Τόσο η Περιφέρεια όσο και οι Δήμοι επέδειξαν ετοιμότητα προκειμένου να ανταποκριθούν στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Η ολοκλήρωση των επισκέψεων αυτοψίας, η καταγραφή των ζημιών και οι αποζημιώσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις είναι πλέον το ζητούμενο για τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών».

Related posts