Μήνυμα του Δημάρχου Μεγαρέων, Γρ. Σταμούλη προς τους μαθητές και μαθήτριες του δήμου, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Δελτίο τύπου εξέδωσε το γραφείο δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του δήμου Μεγαρέων, το οποίο περιέχει το μήνυμα του δημάρχου κ. Σταμούλη προς τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων του δήμου, με αφορμή τον αγιασμό και την έναρξη της νέας, δύσκολης λόγω πανδημίας, σχολικής χρονιάς.

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι μία αφετηρία γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα στο δύσκολο δρόμο των μαθητών για την απόκτηση της γνώσης. Σε αυτή την πορεία εύχομαι σε κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε κάθε δάσκαλο και Καθηγητή, σε κάθε γονιό και Κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων τους.

Σε αυτή τη δύσκολη για όλους χρονιά, που ζούμε με την πανδημία του Κορονοϊού, που έχει αναστατώσει τη ζωή μας κι έχει άσχημα οικονομικά αποτελέσματα και παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που η Τοπική αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει εντούτοις τα Σχολεία ανοίγουν εφέτος στα Μέγαρα και στη Νέα Πέραμο με τα κατά το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

Ο Δήμος έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και με το προσωπικό, που διαθέτει φρόντισε και θα εξακολουθεί να κάνει ότι πρέπει για τη συντήρηση των σχολικών κτιριακών συγκροτημάτων.

Ελπίζω ότι εγκαίρως θα παρουσιαστούν εφέτος σε όλα τα Σχολεία Νηπιαγωγοί, Δάσκαλοι και Καθηγητές και εύχομαι να μην υπάρξουν κενά.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες πως για ό,τι αφορά την τοπική αυτοδιοίκηση και τις αρμοδιότητες, που αυτή έχει, θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου όλα τα Σχολεία του Δήμου, να λειτουργήσουν κατά τη νέα Σχολική χρονιά με τον αρμόζοντα τρόπο.

Τέλος εύχομαι σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, γονείς κι εκπαιδευτικούς, ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, υγεία, δύναμη και κουράγιο με τη βοήθεια του θεού.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας

& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button