Αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της Ελαιουργικής Ελευσίνας

Το έργο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της πρώην Ελαιουργικής, προϋπολογισμού 6,9 εκατομμυρίων ευρώ, εντάχθηκε στον προϋπολογισμό εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με το δελτίο τύπου από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Δυτικη΄ς Αττικής κ. Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Η πρώην Ελαιουργική αποτελεί ζωτικό πυρήνα της κοινωνικής, πολιτιστικής, αθλητικής ζωής της Ελευσίνας και της Δυτικής Αττικής και η αναβάθμισή της γίνεται με αφορμή τα έργα για την Ελευσίνα-Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, με το συντονισμό του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, σε συνεργασία με τους Δήμους, όπως στην προκειμένη περίπτωση τον Δήμο Ελευσίνας και τον Δήμαρχο Αργύρη Οικονόμου, επιδιώκει την υλοποίηση έργων που αλλάζουν την καθημερινότητα και παράλληλα ενισχύουν και την επισκεψιμότητα της Δυτικής Αττικής.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτ. Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε ότι: «Προχωράμε με έργα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης-Ελευσίνα 2023. Η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί με 6,9 εκατομμύρια ευρώ την αισθητική και λειτουργική Αναβάθμιση των εγκαταστάσεων της πρώην Ελαιουργικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Ελευσίνας, όπως είχε προεξαγγειλει στην επίσκεψη του εδώ ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. Η αναβάθμιση της πρώην Ελαιουργικής είναι ένα έργο ουσίας για την περιοχή μας. Για αυτό και για άλλα έργα και στόχους, εργαζόμαστε καθημερινα για να καταφέρουμε ουσιαστικές αλλαγές στην καθημερινότητα και την εικόνα της Δυτικής Αττικής».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button