Διαθέσιμοι κλιματιζόμενοι χώροι στον Δήμο Μεγαρέων

Για την αντιμετώπιση του επερχόμενου καύσωνα από την Πέμπτη 24 έως την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εκδόθηκε σήμερα Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι θερμές αέριες μάζες από τις ακτές της βόρειας Αφρικής, που κινούνται προς την περιοχή μας θα προκαλέσουν αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι από την Πέμπτη (24-06-2021) έως και την Κυριακή (27-06-2021) οι μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας θα κυμαίνονται περί τους 38 με 41 βαθμούς Κελσίου, χωρίς όμως να αποκλείεται σε ορισμένες περιοχές λόγω τοπικών συνθηκών και να τους ξεπεράσουν.

Επισημαίνεται ότι το τετραήμερο Πέμπτης – Κυριακής θα σημειώσουν σταδιακή άνοδο και οι ελάχιστες θερμοκρασίες πάνω από τους 25 βαθμούς Κελσίου, σχεδόν σε όλα τα ηπειρωτικά.

Για την αντιμετώπιση του καύσωνα στο Δήμο Μεγαρέων είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν άτομα, που έχουν ανάγκη σε κλιματιζόμενες αίθουσες όπως ΚΑΠΗ, Δημαρχείο Μεγάρων αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοτικό κατάστημα Νέας Περάμου, όπως ενημερώνει εκτός των άλλων ο Δήμος Μεγαρέων με δελτίο τύπου.

Όποιοι συμπολίτες έχουν ανάγκη φιλοξενίας από την Πέμπτη 24 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, μπορούν να επικοινωνούν με το συντονιστικό κέντρο στο τηλέφωνο 22960 80150.

Η φιλοξενία προφανώς θα γίνει σύμφωνα και με τα προληπτικά μέτρα, που ισχύουν ήδη για την πανδημία.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button