Αγωνιστική δραστηριότητα ακαδημιών Ευκλείδη

ΜΕ 3 ΝΙΚΕΣ 2 ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Πανδαισία ποδοσφαίρου για τους μικρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ευκλείδη το Σ/Κ που μας πέρασε. Η ομάδα μας μετακίνησε 6 τμήματα εκτός έδρας και σχεδόν όλα τα πήγαν περίφημα.

 

Η πρώτη νίκη ήρθε το Σάββατο εκτός έδρας για τους παίδες του Γιώργου Χατζή οι οποίοι μετά από εξαιρετική εμφάνιση νίκησαν με επιβλητικό σκορ 2-6 τη Δύναμη Ασπροπύργου. Αντίθετα το παιδικό τμήμα του Τάσου Κίτσιου ηττήθηκε με 4-3.

 

Την Κυριακή στη Σαλαμίνα τα 2 τμήματα 2004-2005 με προπονητές το Γιώργο Βαρδάλα και τον Γιώργο Χατζή επικράτησαν με 0-2 του Ποσειδώνα Σαλαμίνας και 0-4 του Αμπελακιακού αντίστοιχα. Το παιδικό τμήμα του Τάσου Κίτσιου αναδείχθηκε ισόπαλο με 2-2 με το αντίστοιχο του Αμπελακιακού.

 

Τέλος οι έφηβοι του Γιάννη Σιδέρη μετά από καλή εμφάνιση έχασαν με 2-1 εκτός έδρας από την Ακαδημία Καραταΐδη για το Respect Cup.

 

ΑΗΤΗΤΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ JUNIOR

Αήττητο συνεχίζει μετά την 6η αγωνιστική το τμήμα junior του Ευκλείδη (γεννηθέντες 2004-2005) μετά και την εκτός έδρας νίκη του επί του Αμπελακιακού στη Σαλαμίνα την περασμένη Κυριακή με 0-4. Η ομάδα μας βρίσκεται έτσι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Γιώργου Χατζή έκαναν επιβλητική εμφάνιση και συνέχισαν έτσι δυναμικά μετά την νίκη και επί του συντοπίτη Βύζα με 4-1. Σκόρερς για την ομάδα μας ήταν ο Στέλιος Μέξιας με 2 γκολ (ο οποίος είχε και τα γενέθλια του), ο Βαγγέλης Χατζής και ο Παναγιώτης Λιακόπουλος.

 

Έπαιξαν οι: Παπαφράγκος Κ., Σαργέντης Α., Τασσινός Αγγ., Καστάνης Θ., Δέσι Ε., Χύτας Ν., Σαολί Χρ., Καράμπελας Ν., Φρυγανάς Κ.

 

Οι Ακαδημίες του Α.Σ. Ευκλείδης Μεγάρων συνεχίζουν  με ήθος και αγωνιστικότητα, την εφετινή πορεία τους στα τουρνουά που συμμετέχουν. Τα θετικά αποτελέσματα της τακτικής του Διοικητικού Συμβουλίου και των προπονητών, που σαν πρώτο στόχο έχουν την σωστή ποδοσφαιρική και όχι μόνο διαπαιδαγώγηση των παιδιών, είναι ήδη ορατά και συνεχίζουμε.

 

Όλοι μαζί σύσσωμοι, παιδιά, γονείς, Διοικητικό Συμβούλιο και προπονητές, με κοινό σκοπό για το καλό των παιδιών της Ακαδημίας μας. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button