Ερώτηση Νάσου Αθανασίου στη Βουλή για το θέμα της απένταξης του έργου αποχέτευσης στα Μέγαρα

Επειδή ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης διαπίστωσε έγκαιρα, πως λόγω Αρχαιολογίας, υπήρχε πρόβλημα στο να ξεκινήσει το έργο “Κατασκευή δικτύου ακαθάρτων της πόλεως των Μεγάρων, φάση Β΄”, αποφάσισε να κινητοποιήσει και να ζητήσει τη βοήθεια και συνδρομή όλων των Βουλευτών και Υπουργών της Περιφέρειας Αττικής.

 

Ετσι ύστερα από το σχετικό έγγραφο του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη που καταγγέλλει την κωλυσιεργία της Αρχαιολογίας, ως προς την υλοποίηση του μεγάλου αυτού έργου και τον κίνδυνο απένταξής του από την χρηματοδότηση του  ΕΣΠΑ, ο Βουλευτής  κ. Νάσος Αθανασίου  (ΣΥΡΙΖΑ) φέρνει το θέμα στη Βουλή των Ελλήνων, καταθέτοντας σχετική ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ.

 

Ο κ. Αθανασίου απευθύνεται στους συναρμόδιους Υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Οικονομικών και Εσωτερικών και αναφέρει στις 7 Νοεμβρίου, στο Προεδρείο της Βουλής, τα παρακάτω:

 

«Με αναφορά του ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, γνωστοποιεί ότι υπάρχει κίνδυνος απένταξης του έργου “Κατασκευή δικτύου ακαθάρτων στην πόλη των Μεγάρων,  Β΄ φάση, επέκταση σχεδίου πόλεως”, προϋπολογισμού 3.300.000 Ευρώ.

 

 Ο Δήμαρχος παρουσιάζει λεπτομερώς το οικονομικό μέγεθος, την αναγκαιότητα του έργου για τους κατοίκους των Μεγάρων και παράλληλα τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ολοκλήρωσή του.

 

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις ενέργειές σας και να μας ενημερώσετε σχετικά».

 

Η συζήτηση στη Βουλή θα γίνει μέχρι το τέλος του μηνός Νοεμβρίου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button