Πανσέληνος στη σκιά του κάστρου Αιγοσθενών – Συναυλία με τη Φωτεινή Δάρρα

Συναυλία με την ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής με συνεργασία του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, όπως αναφέρει δελτίο τύπου εκ του γραφείου του κ. Λευτέρη Κοσμόπουλου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, με το φως της Πανσελήνου, στη σκιά του κάστρου των Αιγοσθένων, ενός εκ των αρχαιότερων και καλά συντηρημένων κάστρων της Ελλάδας. Η Φωτεινή Δάρρα με την ορχήστρα της χάρισαν μια βραδιά ποιοτικής ελληνικής μουσικής στους παρευρισκόμενους, δίνοντας ζωή στην όμορφη όσο και ιστορική γωνιά της Δυτικής Αττικής.

Σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος ανέφερε:

«Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού έκλεισε με μια μοναδική συναυλία από την εκπληκτική ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα. Η Περιφέρεια Αττικής αναδεικνύει την ιστορία και τα μνημεία της Δυτικής Αττικής με μεγάλες εκδηλώσεις πολιτισμού.

Συνεχίζουμε με εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας και δεσμεύομαι ότι με ανάλογες εκδηλώσεις, πρόκειται να αναδειχθούν πολύ σημαντικοί χώροι και μνημεία του τόπου μας, όπως τα κάστρα ως πυλώνες της ιστορίας της πατρίδας μας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button