3-1 ο Μεγαρικός επί της Ζωφριάς

Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ο Μεγαρικός στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου με τη Ζωφριά την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Σκαρμούτος στο (14′). Στη συνέχεια ο Μεγαρικός αντέδρασε και με δύο γκολ του Καλέμι στο 17′ και στο 36′ πέρασε μπροστά στο σκορ. Στο 53′ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ 3-1 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Κόρμαλη που κέρδισε ο Πέππας.

Με ανακοίνωσή του ο Μεγαρικός εύχεται στην ομάδα της Ζωφριάς, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μελετίου Λάσκου, πρώην προέδρου της Λαμπερής Ελευσίνας.

Συνθέσεις των ομάδων:
Μεγαρικός
(Ζήκος): Πορανίδης, Χιώτης, Σιριανός, Φρυγανάς, Χάντης (61′ Μανώλης), Πέππας,, Μαρούδης,(66′ Χαμπιλάι), Κόρμαλης, Καστάνης (75′ Κώνστας), Καλέμι (75′ Ελέζι Σ.), Δρυμούσης (75′ Φουρνάρης)
Ζωφριά
(Μαχιμάρης): Πλατανιάς, Νίκα, Νιτσόγλου, Λάβδας, Μουστάκας, Ραφενδάριος, Σιδηρόπουλος, Μουστάκας, Νικολάου, Μαρμούτας, Παρτάλης, Χάσα, Πλατανιάς, Κουτσούμπας, Ασβεστάς, Σπυρόπουλος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button