Λ. Κοσμόπουλος: «Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τους μαθητές και την εκπαιδευτική κοινότητα με έργα και δράσεις»

Ευχές από τον Αντιπεριφερειάρχη για καλή σχολική χρονιά σε όλους

«Καλή σχολική χρονιά» ευχήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος, σε μαθητές στον καθιερωμένο αγιασμό στις σχολικές μονάδες της περιοχής, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, όπου στη συνέχεια αναφέρει:

Συνεχίζοντας το έργο της, η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος στηρίζουν και αυτήν την σχολική χρονιά τις σχολικές μονάδες και την εκπαιδευτική κοινότητα, ως βασικό κρίκο της αλυσίδας της κοινωνίας μας, με δράσεις απαραίτητες στην καθημερινότητα και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Σχετικά ο κ. Κοσμόπουλος αναφέρει:
«Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα παιδιά μας και τους δασκάλους, καλή σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο, με δημιουργία για την προκοπή στον τόπο μας. Ο μεγάλος πλούτος του τόπου μας είναι οι άνθρωποι και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά και για αυτό η Περιφέρεια Αττικής στέκεται στο πλευρό της σχολικής κοινότητας.

Προσωπικά είμαι δίπλα σε κάθε παιδί και κάθε δάσκαλο σε οτιδήποτε χρειάζεται, με σκοπό την προσφορά του μεγάλου αγαθού της παιδείας. Η νέα χρονιά και τα παιδιά που γεμίζουν τις σχολικές αίθουσες μας φέρνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Είναι ευθύνη και υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα τους».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button