Ανεξάρτητη Τοπική Κίνηση Ν. Περάμου: «Οι ευθύνες δεν είναι υπηρεσιακές, αλλά πολιτικές και διοικητικές»

Ακολουθεί δελτίο τύπου της Ανεξάρτητης Τοπικής Κίνησης Νέας Περάμου Αττικής:

Πραγματικά λυπηρές και απαράδεχτες ήταν οι ανακοινώσεις της διοίκησης Σταμούλη και δε του κυρίου Δημάρχου να αναφέρονται σε δυσλειτουργίες όσον αφορά την απαξίωσή του για τον σημαιοστολισμό και τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Όταν όλος σχεδόν ο πλανήτης γιόρταζε με την Ελλάδα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, ο Δήμος Μεγαρέων δεν προχώτησε σε ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ενεργεια εορτασμού.

Προκαλεί ανεπανόρθωτο πολιτικό λάθος η απαξίωση αυτή του Δημάρχου, αλλά και του κύριου Πολυχρόνη Ιερόθεου, Αντιδήμαρχος επίσης και σε θέματα Πολιτισμού, ο οποίος κόσμισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πόλη των Μεγάρων (όχι φυσικά τις άλλες πολείς του Δήμου) τα περασμένα Χριστούγεννα και παρέβλεψε να σημαιοστολίσει όλοκληρο τον Δήμο Μεγαρέων για αυτήν την τόσο σημαντική εορτή του Ελληνικού λαού.

Για το ότι αποδέχτηκε την ευθύνη, για αυτήν την απαράδεκτη και πρωτάκουστη έλλειψη Ελληνικής συνείδησης, ο κος Γκίνης, εκπρόσωπος τύπου του Δήμου, πρέπει να πληροφορήσουμε τον κύριο Δήμαρχο πως οι ευθύνες δεν είναι υπηρεσιακές, αλλά πολιτικές και διοικητικές.

Κύριε Δήμαρχε και κύριε Πολυχρόνη είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για αυτό που βίωσαν οι Έλληνες πολίτες του Δήμου Μεγαρέων και δεν υπάρχει κάμια απολύτως δικαιολογία, παρά του ότι πλέον έχει γίνει αντιληπτό πως δεν μπορείτε πλέον να διοικήσετε τον Δήμο Μεγαρέων και πρέπει κάποια στιγμή να το αποδεχτήτε ως γεγονός, να αφήσετε τις θέσεις σας, ώστε οι δημότες να μπορούν να νιώσουν, αυτό που εσείς τους στερήσατε την ημέρα της εορτής της 25ης Μαρτίου, το υπερτατο αγαθό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button