Ι. Μαρινάκης: Κάναμε καθαρό αγώνα χωρίς συναλλαγές και προσωπικά συμφέροντα

Φίλες και φίλοι καλημέρα.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την υποστήριξη σας στις πρόσφατες εκλογές.

Ευχαριστώ πολύ επίσης και αυτούς που δεν με στήριξαν. Έτσι είναι οι εκλογές.

Είμαι υπερήφανος γιατί παραδίδω ένα δήμο απελευθερωμένο από πολλές επικίνδυνες δεσμεύσεις, τέτοιες που θα κάνουν καλύτερη την αντιμετώπιση της καθημερινότητας.

Το έργο της διοίκησης μας είναι αντάξιο της προσπάθειας και της αποτελεσματικότητας μας. Είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα ο λαός των Μεγάρων και της Νέας Περάμου θα το αναγνωρίσει.

Αφήνουμε μια πολύ ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου, με ένα εγκεκριμένο ΓΠΣ των Μεγάρων, με πολύ μεγάλα έργα υποδομής (αποχέτευση Νέας Περάμου, αποχέτευση Μεγάρων Β΄φάση, αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Μεγάρων, κατασκευή αγωγού ύδρευσης της Κινέττας,δημοτικό Γηροκομείο) σε εξέλιξη, με ένα κοινωνικό δίκτυο αρωγής και αλληλεγγύης σε πρότυπο βαθμό, με αθλητικές υποδομές πλήρως αναβαθμισμένες, με αναδιαρθρωμένο το σύνολο των υπηρεσιών του δήμου, με παροχή εργασίας τμηματικά σε πάνω από 600 ανέργους, με δημιουργία και αναβάθμιση δημοσίων υπηρεσιών όπως το Γραφείο Εξυπηρέρησης Φορολογουμένων, το οποίο πλέον θα παρέχει πλήρεις υπηρεσίες και θα εξυπηρετεί ΕΔΩ στα Μέγαρα τους πολίτες και δεν θα χρειάζεται να μεταβαίνουν στην Ελευσίνα.

Παραδίδουμε ένα δήμο αυτάρκη και έτοιμο να πάει μπροστά. Είναι στο χέρι της νέας διοίκησης να αποδείξει αν μπορεί να φανεί αντάξια της εμπιστοσύνης που της έδειξε ο κόσμος με την πρόσφατη ετυμηγορία του.

Εμείς πλέον απελευθερωμένοι από την εσωστρέφεια που προκάλεσαν οι “πουλημένοι πρώην σύμβουλοι μας και νυν του κ. Σταμούλη, τους οποίους σύντομα θα τους δούμε σε υψηλές διοικητικές και δοτές θέσεις,- για να αποδειχθεί έτσι περίτρανα το είδος της συναλλαγής-, προχωράμε μπροστά με το ήθος και την αξιοπρέπεια που επιδείξαμε αυτά τα τριάμησι χρόνια. Γιατί απλούστατα εμείς δεν συμπεριλάβαμε στο συνδυασμό μας τους ιδρυτές και διαχειριστές του διαδικτυακού μυάσματος “Μέγαρα Παράπονα”, δεν ενδώσαμε σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, που μόλις είδαν κλειστή την πόρτα μας πήγαν αμέσως απέναντι και σκόρπισαν πακτωλό χρημάτων σε ειδικές μειονότητες, για να μας πολεμήσουν, δεν συναλλαγήκαμε με τον τέως Δήμαρχο κ. Στρατιώτη, ο οποίος τόσο ξεδιάντροπα για άλλη μια φορά εξέθεσε μια ολόκληρη παράταξη και παρουσιάστηκε πρώτος στα μεθεόρτια της νίκης!

Εμείς κάναμε έναν αγώνα πεντακάθαρο, με καθαρό πρόσωπο και καθαρά χέρια, όπως τα εννοεί ο απλός κόσμος και όχι όπως τα εννοούν κάποια νεόκοπα “πουλητάρια”, που αλλάζουν στρατόπεδα σύμφωνα με το προσωπικό τους συμφέρον.

Αυτό τον αγώνα θα συνεχίσουμε, γιατί εμείς ότι υποσχεθήκαμε το πράξαμε!

Με ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button