ΣΥΡΙΖΑ Ελευσίνας: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ελευσίνας

Δελτίο τύπου της Οργάνωσης Μελών «ΣΥΡΙΖΑ Ελευσίνας»:

Η πρωτοφανής κρίση που βιώνουμε με πολύπλευρες επιπτώσεις στην υγεία και την οικονομία, δημιουργεί έντονο κλίμα ανησυχίας, φόβου και ανασφάλειας, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία όλων των εκφάνσεων της ζωής μας.

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ελευσίνας έχοντας στόχο την ενεργό συμμετοχή και συνδρομή της στα τοπικά ζητήματα που απασχολούν τον λαό της Ελευσίνας, προγραμματίζει σειρά συναντήσεων με φορείς της τοπικής κοινωνίας, ώστε να δημιουργηθεί ένας δίαυλος ουσιαστικής επικοινωνίας με την ίδια την κοινωνία.

Την Παρασκευή 22/5/2020, ο Συντονιστής της ΟΜ, Φαρμάκης Ταξιάρχης και τα μέλη, Συκά Κατερίνα και Μιχαήλος Δημήτρης καθώς και η Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Αττικής, Στεφάτου Διονυσία πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ελευσίνας, κ. Οικονόμου Αργύρη και τον ΓΓ του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Παναγιωτούλια Γιάννη.

Στην συνάντηση τέθηκαν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την στήριξη της τοπικής οικονομίας και των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία και αφορούν παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής αναφορικά με τέλη, μισθώματα και διευκολύνσεις των τοπικών επιχειρήσεων. Παράλληλα, αναφέρθηκε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία “Μένουμε Όρθιοι”, στο οποίο προτείνονται 26,3 δις από τον προϋπολογισμό και το “μαξιλάρι”, για την προστασία των εργαζομένων, την τόνωση της κατανάλωσης και την ευρεία ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να πράξει τα μέγιστα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων του.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο, εκτενής ενημέρωση αναφορικά με την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, τα Αισχύλεια, το Λαογραφικό Φεστιβάλ, το νέο Μουσείο, το Παράκτιο Μέτωπο, τις Κοινωνικές Δομές Αλληλεγγύης, τους Χώρους Στάθμευσης και άλλα.

Κοινή πεποίθηση όλων ήταν ότι πραγματοποιήθηκε ένας γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος ενώ παράλληλα διατυπώθηκε η ωφέλεια επανάληψης αντίστοιχων συναντήσεων ώστε να υπάρχει αμφίδρομη ενημέρωση και αλληλεπίδραση.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Ελευσίνας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία προς κάθε κατεύθυνση, ασκώντας κάθε δυνατή παρέμβαση προς επίλυση αυτών.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας, να ενώσουμε δυνάμεις, ώστε με συλλογική προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε με δικαιοσύνη, δημοκρατία και ανθρωπιά, τις πολιτικές αποδόμησης της κοινωνίας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button