Κλεάνθης Βαρελάς: Παρέμβαση σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ

Σε μια μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Κλεάνθης Βαρελάς προσωπικά και ο συνδυασμός «Μαζί με όραμα» για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της εγκληματικότητας, έγιναν παρεμβάσεις σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας, στις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, ζητώντας να βρεθούν λύσεις.

Μετά το περιστατικό διάρρηξης της τράπεζας (“ALPHA BANK”) την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, περιστατικά επιθέσεων και ληστειών στην είσοδο της πόλης αλλά και αλλού, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Κλεάνθης Βαρελάς κατήγγειλε τις ελλείψεις αστυνόμευσης στο δεύτερο σε έκταση μεγαλύτερο Δήμο της Ελλάδας, το Δήμο Μεγαρέων, όπως και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της σημερινής Διοίκησης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Δεν είναι δυνατόν τα κρούσματα παραβατικότητας να αυξάνονται, παραβατικές ομάδες να δρουν ανεξέλεγκτα σε σπίτια, καταστήματα, να κατακρεουργούνται περιουσίες και να απειλούνται ζωές.

Πρέπει να βρεθούν λύσεις πριν θρηνήσουμε θύματα.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Κλεάνθης Βαρελάς έχει κάνει παρεμβάσεις με πιο σημαντική την επιστολή στον Πρωθυπουργό για ενίσχυση της περιοχής μας με αστυνομία, αλλά οι παρεμβάσεις του δεν βρήκαν την ανταπόκριση των τοπικών παραγόντων.

Αυτή τη φορά παρενέβη με δηλώσεις σε εκπομπές στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ που κάλυψε την εγκληματικότητα στην περιοχή μας.

Το πρόβλημα έπρεπε να είχε λυθεί εδώ και καιρό. Δεν πάει άλλο.

 

Σχετικά οι παρεμβάσεις του Υποψηφίου Δημάρχου Μεγαρέων Κλεάνθη Βαρελά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εδώ: https://bit.ly/2BI4FR5

 

 

Εκ του γραφείου τύπου του συνδυασμού «Μαζί με όραμα»

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγαρέων Κλεάνθης Βαρελάς

Παρόμοια άρθρα

Back to top button