1ο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αλιείας από την ακτή στην παραλία της Βαρέας Μεγάρων

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων Άγιος Νικόλαος με την συνεργασία της Ακαδημίας Αλιευτικών Δραστηριοτήτων Ελλάδος πραγματοποίησε το 1ο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αλιείας από την ακτή στην παραλία της Βαρέας Μεγάρων. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του συλλόγου.

Δεδομένης της δυσμενούς θέσης που βρίσκεται για ακόμα μια φορά η πόλη των Μεγάρων με το φλέγον θέμα της εξόρυξης βωξίτη να απειλεί το μέλλον των επόμενων γενεών, θεωρήσαμε υποχρέωση μας παράλληλα να κάνουμε και μια διαμαρτυρία – ενημέρωση για το πρόβλημα αυτο ώστε να κινητοποιηθούμε όσο περισσότερο η είναι δυνατόν, με περιβαλλοντική και οικολογική Συνείδηση.

Η ανάγκη σεβασμού και προστασίας του περιβάλλοντος τόσο του κοινωνικού όσο και του φυσικού καθίσταται επιβεβλημένη πλέον από όλους μας και δεν πρέπει να μένουμε θεατές αλλά πρωταγωνιστήσουμε για το μέλλον το δικό μας και του τόπου που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενεές.

Ευχαριστούμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη Βασιλείου Ιωάννη και τον τ. αντιδήμαρχο Βαρέλα Κλεάνθη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τις ομιλίες τους καθώς και για το ενδιαφέρον που δείχνουν και την βοήθεια που προσφέρουν στο σύλλογο άμεσα οταν τους ζητηθεί .

Ευχαριστούμε τους πολίτες που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και ήρθαν παρακολούθησαν την ψαρευτική συνάντηση και γνωριστήκαμε από κοντά.

Θερμές ευχαριστίες στις εθελοντικές ομάδες ΚΟΥΡΟΣ και ΣΕΔ καθώς και στη ΛΕΜΜ που ειναι παροντες όποτε τους ζητηθεί βοήθεια.

Είναι τιμή μας που η Ακαδημία Αλιευτικών δραστηριοτήτων Ελλάδος με το δραστήριο διοικητικό συμβούλιο της και τα γεμάτα ενέργεια μέλη της και έναν γενικό αρχηγό πανάξιο δέχτηκαν και πραγματοποίησαν το 1ο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Αλιείας από την ακτή στην Βαρέα Μεγάρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button