Στ. Πουλής: Συγκέντρωση φίλων και στελεχών της ΝΔ στη Νέα Πέραμο

Δελτίο τύπου ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της προεκλογικής δραστηριότητας του υποψήφιου βουλευτή Ν.Δ. Δυτικής Αττικής, Σταμάτη Πουλή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου το απόγευμα στη Νέα Πέραμο, «μία εξαιρετική σε κόσμο συγκέντρωση φίλων και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ακολούθως:

Ήταν μία συγκέντρωση, στην οποία μιλήσε για τα έργα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και την ανάγκη να συνεχίσουμε όλοι μας, μετά την 21η ΜαΊου 2023, πάνω στα θεμέλια που χτίσαμε, όλο το προηγούμενο διάστημα. Ταυτόχρονα, όμως συζητήσε και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι πολίτες στην καθημερινότητα μας.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: Αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Για να συνεχίσει η χώρα μας την αναπτυξιακή της πορεία.

Ο Σταμάτης Πουλής αναφέρθηκε στο εμβληματικό έργο της επανεκκίνησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας, το οποίο δίνει ζωή σε όλη την Δυτική Αττική: Διασφαλίζοντας όλες τις υπάρχουσες θέσεις εργασίας, δημιουργώντας 1400 νέες και ενδυναμώνοντας την τοπικη οικονομία, με ένα πλαίσιο συνεργασιών με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε έναν τεράστιο αγώνα και τον κέρδισε. Τον κερδίσαμε όλοι μας, προς όφελος της Δυτικής Αττικής.

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Πουλής τόνισε ότι είναι εξαιρετικά περήφανος που μπόρεσε και εργάσθηκε πάνω σε αυτό το δύσκολο έργο και πλέον τα Ναυπηγεία Ελευσίνας λειτουργούν, με τις καλύτερες προϋποθέσεις για όλους.

Ο Σταμάτης Πουλής ανέφερε ότι έχουμε πετύχει πολλά έως τώρα. Με την βοήθεια των συμπολιτών μας θα κάνουμε ακόμα περισσότερα την επομενη τετραετία. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας: Αύξησε τους μισθούς και τις συντάξεις. Δυναμώσε την οικονομία. Η ανάπτυξη στην χώρα μας εκτοξεύθηκε. Στήριξε και στηρίζει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Στηρίζει τους νέους με ειδικά και στοχευμένα προγράμματα. Ενισχύει τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας.

Τέλος, ανέφερε επί λέξει: “Θέλω να είμαι αποτελεσματικός ώστε να λύνω τα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Θέλω να σας είμαι χρήσιμος. Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος του Βουλευτή.
Σας ζητώ να με εμπιστευθείτε και σας υπόσχομαι ότι θα δικαιωθείτε από την επιλογή σας να με στηρίξετε”.

Προχωράμε τολμηρά μπροστά!

σ.σ: Για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων ισχύουν όροι που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button