Οι προτάσεις κύριο μέλημα του συνδυασμού «ΤΩΡΑ»

Με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμούμε για άλλη μια φορά να δηλώσουμε ότι, πρόθεση του συνδυασμού μας δεν είναι η στείρα αντιπαράθεση κενή επιχειρημάτων, αλλά τόσο η καλόπιστη κριτική όσο και η κατάθεση προτάσεων, που θα οδηγήσουν σε βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου.

 

Στα πλαίσια αυτά, μέσω του μέλους του συνδυασμού μας Δημήτρη Γεωργακή, ο οποίος μας εκπροσωπεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ, καταθέσαμε προτάσεις που αφορούν τη διοργάνωση της έκθεσης «Μεγάρων Γη» στο Σύνταγμα.

 

Συγκεκριμένα, προκειμένου να επιτευχθεί η ανανέωση της εικόνας της έκθεσης και να επιτευχθεί η εξωστρέφεια της, προτείναμε:

 

  • Τη δημιουργία νέου λογοτύπου μέσω ανοιχτού διαγωνισμού στον οποίο μπορεί να συμμετάσχει όποιος πολίτης επιθυμεί, (επαγγελματίας ή ιδιώτης) και η επιλογή του οποίου θα πραγματοποιηθεί με ψηφοφορία από όλους τους πολίτες. Με την πρόταση αυτή θα επιτευχθεί τόσο η ανανέωση της ταυτότητας της έκθεσης με σύγχρονους όρους, όσο και η ενεργοποίηση της τοπικής κοινωνίας με θετικό αντίκτυπο.
  • Ταυτόχρονα καταθέσαμε και δεύτερη πρόταση που αφορά στην καταγραφή από πλευράς επισκεπτών, τόσο του πλήθους αυτών όσο και των εντυπώσεων τους για την έκθεση και τα προϊόντα αυτής. Την διεξαγωγή δηλαδή μιας επιτόπιας έρευνας αγοράς και τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων προκειμένου τα αποτελέσματα της να αξιοποιηθούν με σκοπό τη διαρκή βελτίωση της έκθεσης.

 

Οι παραπάνω προτάσεις του μέλους μας, έγιναν ομόφωνα αποδεκτές από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ, αποδεικνύοντας ότι κύριος στόχος μας δεν είναι να διατηρούμε μια ανέξοδη αντιπαράθεση την οποία ουδέποτε επιδιώξαμε να ξεκινήσουμε. Στόχος μας είναι να είμαστε παρόντες με σοβαρές καινοτόμες προτάσεις, η αποδοχή των οποίων μας ικανοποιεί αφάνταστα, καθώς συμβάλλουν στην ανέλιξη του βιοτικού επιπέδου του Δήμου μας.

 

Στο πλαίσιο αυτό επικροτούμε και τη διοίκηση του Δήμου αλλά και της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ συγκεκριμένα, για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της έκθεσης «Μεγάρων Γη» στο Σύνταγμα, πρωτοβουλία που ικανοποιεί στο έπακρο την προσπάθεια για εξωστρέφεια της τοπικής οικονομίας.

 

Η ομάδα επικοινωνίας του συνδυασμού «ΤΩΡΑ»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button