Συλληπητήρια μήνυματα για τον χαμό του Γ. Οικονομόπουλου

Συλληπητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη, για τον αδόκητο θάνατο, του αείμνηστου Γιώργου Οικονομόπουλου.

Μετά την είδηση του θανάτου του αείμνηστου συμπολίτη Γιώργου Οικονομόπουλου, ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ο θάνατος του αείμνηστου Γιώργου Οικονομόπουλου, μας συγκλόνισε όλους και προξένησε τεράστια θλίψη στην οικογένειά του, στους γνωστούς και τους φίλους του, καθώς και στην τοπική κοινωνία της οποίας υπήρξε εκλεκτό μέλος.

Άριστος οικογενειάρχης, πολιτικός με ήθος, αρχές και αξίες, έντιμος και δημιουργικός, προσέφερε στα κοινά υπηρετώντας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως αιρετός Δημοτικός Σύμβουλος, ως Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευγενής, ικανός, δυναμικός, ενεργός πολίτης, συναινετικός και συνεργάσιμος κέρδισε τον σεβασμό και την αγάπη όσων συνεργάστηκαν μαζί του.

Η απώλειά του αναμφίβολα είναι μεγάλη και ο πόνος της συζύγου, των παιδιών και της οικογένειάς του ανείπωτος, όμως θα ζεί όσο θα τον θυμόμαστε. Δεν πέθανε, πεθαίνουν μόνο όσοι ξεχνιούνται και είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος δεν θα ξεχαστεί.

Ειλικρινή συλληπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Μεγαρικής γής, που τον σκεπάζει. Καλό παράδεισο.»

Συλληπητήριο μήνυμα του δημοτικού συνδυασμού «Τώρα» για τον χαμό του Γιώργου Οικονόμοπουλου, πρώην Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων και διατελέσαντος Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ.

Διαβάστε το μήνυμα:

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΤΩΡΑ» κ. Γιώργος Μπερδελής, οι δημοτικοί οι τοπικοί σύμβουλοι αλλά και τα μέλη του συνδυασμού, θρηνούν για τον χαμό του στενού τους συνεργάτη, συναγωνιστή και αγαπητού φίλου Γιώργου Οικονομόπουλου.

Ενός ανθρώπου χαμηλών τόνων που από το 2007 που ενεπλάκη ενεργά στην πολιτική ζωή του τόπου μας, με τις πράξεις του έδειξε το ήθος του, αφήνοντας σε όλους όσους τον έζησαν από κοντά σπουδαία παρακαταθήκη.

Η προσφορά του στα κοινά μεγάλη και ανεκτίμητη. Τόσο ως Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.ΜΕ. όπου με τον συναινετικό τρόπο άσκησης πολιτικής όλα τα θέματα που αφορούσαν την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας περνούσαν ομόφωνα, όσο και ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την διετία 2009 – 2010 όταν με πραότητα και επί ίσοις όροις αντιμετώπιζε τόσο τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας αλλά και της μειοψηφίας.

Το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του συγκλόνισε όχι μόνο τους φίλους του, αλλά και τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Γιατί είναι βέβαιο ότι ο Γιώργος θα λείψει σε όλους!

Όμως είμαστε βέβαιοι ότι η πορεία του στην κοινωνία αλλά και στην πολιτική ζωή του τόπου μας θα αποτελέσει «φάρο» για τις νεότερες γενιές που θα θελήσουν να ασχοληθούν με τα κοινά, αλλά και γι’ αυτούς που ασχολούνται ακόμη και σήμερα.

Εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του θα είμαστε κοντά τους, πλάι στον Γιώργο για να τον συνοδεύσουμε στην τελευταία του κατοικία.

Γιώργο, αγαπητέ φίλε και συναγωνιστή καλό σου ταξίδι… Θα σε θυμόμαστε για πάντα!

Συλληπητήριο μήνυμα της Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου του «Κινήματος Αλλαγής»:

Η Συντονιστική Γραμματεία και τα μέλη της Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου του «Κινήματος Αλλαγής», εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συντρόφου και μέλους της παράταξης Γιώργου ΟικομόπουλουΥ που «έφυγε νωρίς» από κοντά μας.

Πιστός στις αρχές και τις ιδέες της Δημοκρατικής Παράταξης, ο εκλιπών έχοντας αδιαμφισβήτητη αγάπη για τον τόπο του, έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του συμμετέχοντας σε όλους τους αγώνες για το κοινό καλό.

Στην πολιτική του διαδρομή, υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση με σθένος, ενεργώντας πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια.

Σύντροφε Γιώργο, θα σε θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη και αγάπη, έχοντας ως παρακαταθήκη τους αγώνες σου για την Δημοκρατική Παράταξη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button