Ενημέρωση του δήμου για την κατάσταση των δρόμων της πόλης

Τη  Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου, από το πρωί ο εργολάβος που έχει αναλάβει την αντικατάσταση του έργου της αντικατάστασης του Δικτύου υδρεύσεως συνεχίζει την ασφαλτόστρωση για την επούλωση των λάκκων στα χαντάκια που έχουν γίνει από τις εργασίες στους δρόμους στο Βόρειο τομέα των Μεγάρων.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης ήταν παρών στην οδό Μυκηνών και ζήτησε από τον εργολάβο να συνεχίσει να εργάζεται αδιάκοπα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης και να πάψει η ταλαιπωρία των πολιτών και τα παράπονα των δημοτών.

 

Ο εργολάβος από τη μεριά του διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι θα συνεχίσει κανονικά σε καθημερινή βάση   εφ’ όσον βεβαίως  ο καιρός το επιτρέπει.

 

Η Διοίκηση του Δήμου ενημερώνει υπεύθυνα τους κατοίκους των ΜΕΓΑΡΩΝ ότι, το μεγάλο πρόβλημα της κατάστασης των δρόμων της πόλεως, που έχει προκύψει από το έργο της αντικατάστασης του δικτύου Ύδρευσης, οφείλεται κατά κύριο λόγο στον κακό χειμωνιάτικο καιρό με τις βροχές και τις υγρασίες, που καθιστούν απαγορευτική την προεργασία και την στρώση της ασφάλτου.

 

Διαβεβαιώνουμε τους πολίτες ότι το πρόβλημα απασχολεί σε καθημερινή βάση την Διοίκηση και την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία και συνεννόηση με τον εργολάβο του έργου και οπωσδήποτε σε κάθε ευκαιρία , που οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν, οι δρόμοι στρώνονται με άσφαλτο στα χαντάκια και καλύπτονται οι λακκούβες.

 

Ζητούμε την κατανόηση όλων των συμπολιτών που υφίστανται την ταλαιπωρία και τους κινδύνους των δρόμων. Η προσωρινή ταλαιπωρία θα περάσει. Το μεγάλο όμως έργο υποδομής θα μείνει για πάντα στην πόλη.

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button