70χρονος πυροβόλησε ανήλικους που μπήκαν στην αυλή του στο Αλεποχώρι

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο ανήλικοι, ένας 14χρονος και ένας 16χρονος που δέχτηκαν τα πυρά της καραμπίνας ενός 70χρονου άνδρα στο Αλεποχώρι Μεγάρων.

Οι δύο ανήλικοι μαζί με άλλους δύο φίλους τους (15 και 16 ετών) βρέθηκαν για άγνωστους λόγους στην αυλή του σπιτιού του δράστη, στην παραλία του Αλεποχωρίου τα ξημερώματα της 26ης Αυγούστου 2022.

Όταν εκείνος αντιλήφθηκε την παρουσία τους λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα πυροβόλησε με μία καραμπίνα προς το μέρος τους.

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό και στο Νοσοκομείο Παίδων, με τραύματα στα πόδια ενώ ο ένας ανήλικος έχει τραυματιστεί λίγο πιο σοβαρά και στο κεφάλι.

Ο 70χρονος συνελήφθη, κρατείται και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής

update: Οι τέσσερις ανήλικοι που βρίσκονταν στο Αλεποχώρι λόγω των εξοχικών τους κατοικιών (οι μόνιμες κατοικίες τους είναι σε περιοχές των Αθηνών) δήλωσαν πως μπήκαν στην αυλή στο πλαίσιο ενός “παιχνιδιού θάρρους – πρόκλησης” (challenge) ενώ ο 70χρονος είπε πως τους φώναξε να φύγουν και πυροβόλησε προς τους θάμνους της αυλής.

*φωτογραφία αρχείου

Παρόμοια άρθρα

Back to top button