Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, μέλη συμμορίας για διακεκριμένες κλοπές στα Μέγαρα

Εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις

Δελτίο τύπου από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής αναφέρει ότι:

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί μέλη συμμορίας που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση από οικίες στα Μέγαρα Αττικής.

Τα δύο μέλη συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 19/1/2021 στην περιοχή των Μεγάρων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 24 και 26 ετών, ως μέλη συμμορίας που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.

Επιπλέον, ο 24χρονος συνελήφθη και για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και ο 26χρονος συνελήφθη επιπλέον για παράβαση της Νομοθεσίας περί Όπλων.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω από κοινού με έτερα άτομα, που αναζητούνται, τουλάχιστον από τα τέλη του μηνός Ιουλίου, είχαν συστήσει συμμορία που προέβαινε συστηματικά σε κλοπές από οικίες, αποθήκες αλλά και οχημάτων.

Από τις επακόλουθες έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, πλήθος, φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών, κοσμημάτων, ηλεκτρικών εργαλείων, τηλεφωνικών συσκευών, ειδών ρουχισμού και αυτοκίνητο.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις κλοπών στα Μέγαρα Αττικής.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button