«Ηρόδωρος»: Ενέργειες για τη συντήρηση και αναβάθμιση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων

Ενέργειες του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων για την συντήρηση και αναβάθμιση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

Η αθλητική δραστηριότητα μπορεί να σταμάτησε σε όλη τη χώρα από τις αρχές του περασμένου Μαρτίου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σταμάτησαν και οι ενέργειες του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αθλητισμού «Ηρόδωρος» του Δήμου Μεγαρέων για την συντήρηση και αναβάθμιση των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σαράντα (40) νέοι προβολείς τεχνολογίας LED τοποθετήθηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο του 8ου σχολείου Μεγάρων, στο Κλειστό γυμναστήριο Μεγάρων «Αλ. Σάλτας» και στο Κλειστό γυμναστήριο της Ν. Περάμου «Γ. Τσαλδάρης» αυξάνοντας την ποιότητα του φωτισμού των αθλητικών χώρων και μειώνοντας παράλληλα την κατανάλωση ρεύματος.

Δύο νέα ταμπλό μπάσκετ προδιαγραφών FIBA με αντίστοιχα προστατευτικά αντικατέστησαν τα παλαιά και εκτός αγωνιστικών προδιαγραφών ταμπλό του Κλειστού γυμναστηρίου Ν. Περάμου «Γ. Τσαλδάρης». Τόσο οι προβολείς όσο και τα ταμπλό αγοράστηκαν και παραδόθηκαν στο νομικό πρόσωπο από την εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών STEFI & LYNX PRODUCTIONS ως αντάλλαγμα για την χρήση του δημοτικού σταδίου «Μεγαρέων Ολυμπιονικών» για το γύρισμα διαφημιστικού σποτ. (https://www.youtube.com/watch?v=76t9GsmBRMw).

Διακόσια πενήντα (250) αναδιπλούμενα πλαστικά καθίσματα παραχωρήθηκαν από την διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας μετά από σχετικό αίτημα της Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος» και σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησής τους σε δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη για την άμεση ικανοποίηση του αιτήματος μας καθώς και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου μας για τη διάθεση προσωπικού και τη βοήθεια τους.

Ακόμα μια συντήρηση και επισκευή ολοκληρώθηκε στον πλαστικό χλοοτάπητα του γηπέδου 9Χ9 ώστε να μπορούν να προπονηθούν οι σύλλογοι ποδοσφαίρου του Δήμου μας με ασφάλεια.

Παράλληλα με τις εργασίες αυτές ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης και η Προέδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κ. Γιάννα Ρήγα λαμβάνουν μέρος ενεργά και στον διάλογο για την επανεκκίνηση του αθλητισμού στη χώρα μας μέσω της συμμετοχής τους στις τηλεδιασκέψεις που διοργανώνει η Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη άλλους εκπροσώπους αθλητικών φορέων Δήμων και διακεκριμένους ιατρούς της υγειονομικής επιτροπής της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού.

Η αθλητική οικογένεια έμεινε σπίτι αλλά η Διοίκηση και το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» δεν έμεινε άπραγο.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button