25η αιμοδοσία από την Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων «Κούρος»

Η 25η Εθελοντική Αιμοδοσία από την εθελοντική ομάδα Μεγάρων «Κούρος», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο κτίριο του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων και παλιοί καθώς και νέοι αιμοδότες δώρισαν αίμα και καταγράφηκαν στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου διοργανώσαμε την 25η κατά σειρά Εθελοντική Αιμοδοσία στο κτίριο του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων στο Κουρκούρι.

Η για μία ακόμα φορά μεγάλη και ασταμάτητη προσέλευση του κόσμου αποδεικνύει την έμπρακτη αλληλεγγύη και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην εθελοντική δράση μέσα από τέτοια καλέσματα.

Άπαντες οι προσερχόμενοι ενημερώθηκαν για το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών και για τον τρόπο που καταγράφονται πλέον οι αιμοδότες στη χώρα μας σε μία εθνική βάση δεδομένων με σκοπό την ορθή καταγραφή και την ποιοτικότερη συλλογή αίματος.

Η προσπάθεια της κάλυψης των αναγκών σε ολικό αίμα, της διάδοσης της προσφοράς αίματος και η προσέλκυση νέων ανθρώπων είναι συνεχής και επίπονη. Ακούραστα και με συνέπεια η «Εθελοντική Ομάδα Μεγάρων Κούρος» συνεχίζει το έργο της με σκοπό την άμεση και έμπρακτη κοινωνική προσφορά.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

  • Τη διευθύντρια του τμήματος αιμοδοσίας του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» Δρ. Ελισάβετ Γρουζή καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την άψογη συνεργασία και την αδιάκοπη εργασία τους,
  • Τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Καλλιπόζη Ιωάννη για την παραχώρηση των αιθουσών του Βυζάντειου Ωδείου και της Χορωδίας του Μουσικού Ομίλου Μεγάρων,
  • Τους αιμοδότες, παλαιούς και νέους, για την έμπρακτη στήριξη στο έργο μας,
  • Τον χορηγό κ. Παπαμελέτη Φ. Γεώργιο για την πλήρη κάλυψη των εξόδων της δράσης,
  • Το αρτοποιείο ΑΡΤΟΣΥΝΘΕΣΗ (Ευάγγελος Κρεμμύδας),
  • Τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την δωρεάν προβολή της δράσης,
  • Και τέλος τα μέλη μας για την προετοιμασία και τη διοργάνωση.Με το σύνθημα «η αιμοδοσία δεν είναι φιλανθρωπία, είναι καθήκον» δίνουμε ραντεβού στην επόμενη αιμοδοσία την άνοιξη του 2020.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button