Μεγαρικός – Ατρόμητος 6-1

Την 10η αγωνιστική ο Μεγαρικός συνέχισε το σερί των νικών με 6-1 τον Ατρόμητο Ελευσίνας στο γήπεδο της Νέας Περάμου το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Με πολύ καλό παιχνίδι παρά τις απουσίες βασικών παικτών, η ομάδα απέδειξε πως μπορεί να παίρνει τα νικηφόρα αποτελέσματα.
Τα γκολ για τον Μεγαρικό ξεκίνησαν από πολύ νωρίς μόλις στο 2’ με χτύπημα πέναλτι του Κουφή από χέρι αμυντικού. Ο Σάκοβ στο 37’ έκανε το 2-0 και μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα στο 41’ ο νεαρός της ακαδημίας μας Παναγιώτης Άλκος έκανε το 3-0. Ο Χριστοδουλίδης, που έκανε για άλλη μία φορά καταπληκτικό παιχνίδι, στο 58’ διαμορφώνει το σκορ στο 4-0, για να μειώσει η ομάδα του Ατρομήτου στο 66’ με τον Ρούπλη όπου ήταν και το μοναδικό τους γκολ. Στο 75’ ο Στεφανίδης κάνει το 5-0 για να διαμορφώσει το τελικό σκορ 6-1 ο νεαρός Άλκος στο 86’. Αξίζει να σημειώσουμε πως εκτός του δεκαπεντάχρονου Άλκου, από το 46’ αγωνίστηκε και ο νεαρός δεκαπεντάχρονος Δρυμούσης Παναγιώτης της ακαδημίας μας, που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, υποσχόμενος πολλά για το μέλλον.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μεγαρικός: Ανδρέου (86’ Κερασοβίτης), Γεωργακής, Χριστοδουλίδης, Μαυρίδης, Δασκαλάκης, Στύλα, Πετρόπουλος (76’ Ελέζι), Στεφανίδης, Σάκοβ, Κουφής (46’ Δρυμούσης), Στέφα (38’ Άλκος).

Ατρόμητος Ελευσίνας: Χριστοφής, Ρούπας, Αναστασόπουλος, Αντωνίου, Τυρλής Η., Μετλέκα (81’ Τερζίου), Χυσκάι (65’ Βάσης), Σούτας (47’ Τσάλος), Σιδηρόπουλος, Ρούπλη (63’ Καρεμφυλάκης), Τυρλής Χ.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button