Αναβάθμιση στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας

Σε ουσιαστικές παρεμβάσεις προχώρησε η διοίκηση του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων ώστε να ενισχυθούν και να βελτιωθούν οι συνθήκες ασφάλειας των παιδιών στους αύλειους χώρους των παιδικών σταθμών. Εκτός από το σύγχρονο εξοπλισμό και τις παιχνιδοκατασκευές που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε όλους τους παιδικούς σταθμούς, οι αύλειοι χώροι διαμορφώθηκαν κατάλληλα με την προσθήκη νέων υψηλών προδιαγραφών δαπέδων ασφαλείας και χλοοτάπητα.

 

Αξίζει να υπενθυμιστεί, πως τα νέα δάπεδα που τοποθετήθηκαν στο σύνολο των παιδικών σταθμών αποτέλεσαν μία σημαντική δωρεά του εφοπλιστή, Αθανάσιου Μαρτίνου κατόπιν παρέμβασης της Προέδρου του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» κας Γιάννας Ρήγα.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κος Γρηγόριος Σταμούλης δήλωσε ότι:

“Παραδίδουμε στους Δημότες μας  σύγχρονους Παιδικούς Σταθμούς και βοηθάμε έμπρακτα και ουσιαστικά τη μητέρα, το παιδί, την νέα οικογένεια. Συγχαρητήρια στους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών για το σημαντικό έργο που επιτελούν καθημερινά και να είναι σίγουροι ότι ως Δημοτική Αρχή θα τους διαθέτουμε όλα τα μέσα για να ανταποκρίνονται στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες”.

unnamed (24) unnamed (23) unnamed (22) unnamed (20)

Παρόμοια άρθρα

Back to top button