Νέες θέσεις βρεφών στον παιδικό σταθμό της Νέας  Περάμου

Νέες θέσεις βρεφών στον παιδικό σταθμό της Νέας Περάμου

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Νέο τμήμα βρεφικής φροντίδας δημιούργησε το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζόμενων μητέρων της Ν. Περάμου καθώς είναι ο μοναδικός στην πόλη που δύναται να φιλοξενήσει βρέφη έως 2,5 ετών και που μέχρι σήμερα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν μόνο στα Μέγαρα.

Το τμήμα και οι απαραίτητες υποδομές δημιουργήθηκαν από ιδίους πόρους του νομικού προσώπου του Δήμου και εξοπλίστηκε από το ΙΚΕΑ μετά από τις σημαντικές ενέργειες της προϊσταμένης κας Δημακοπούλου και του Προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Μιχαλόπουλου.
Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες τοποθέτησης συστήματος πυρασφάλειας και πυρόσβεσης απαραίτητο για την ασφάλεια των βρεφών και των νηπίων που φιλοξενούνται.

Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε σχετικά: «Η δημιουργία του βρεφικού τμήματος στον παιδικό σταθμό της Ν. Περάμου είναι έργο πολλαπλής χρησιμότητας για την πόλη και την κοινωνία. Είναι διπλή η αξία του τόσο κοινωνική καθώς εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι γονείς όσο και παιδαγωγική για τα βρέφη που θα φιλοξενηθούν.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» στην Πρόεδρο κ. Γιάννα Ρήγα για την πρωτοβουλία της αυτή και όλο το προσωπικό του νομικού προσώπου, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέρνουν».

Ιωάννης Μήτσος – Μαθήματα Μηχανολογίας – άρθρα

Related posts