Νέες θέσεις βρεφών στον παιδικό σταθμό της Νέας  Περάμου

Νέες θέσεις βρεφών στον παιδικό σταθμό της Νέας Περάμου

Νέο τμήμα βρεφικής φροντίδας δημιούργησε το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» του Δήμου Μεγαρέων με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζόμενων μητέρων της Ν. Περάμου καθώς είναι ο μοναδικός στην πόλη που δύναται να φιλοξενήσει βρέφη έως 2,5 ετών και που μέχρι σήμερα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν μόνο στα Μέγαρα.

Το τμήμα και οι απαραίτητες υποδομές δημιουργήθηκαν από ιδίους πόρους του νομικού προσώπου του Δήμου και εξοπλίστηκε από το ΙΚΕΑ μετά από τις σημαντικές ενέργειες της προϊσταμένης κας Δημακοπούλου και του Προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Μιχαλόπουλου.
Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες τοποθέτησης συστήματος πυρασφάλειας και πυρόσβεσης απαραίτητο για την ασφάλεια των βρεφών και των νηπίων που φιλοξενούνται.

Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε σχετικά: «Η δημιουργία του βρεφικού τμήματος στον παιδικό σταθμό της Ν. Περάμου είναι έργο πολλαπλής χρησιμότητας για την πόλη και την κοινωνία. Είναι διπλή η αξία του τόσο κοινωνική καθώς εξυπηρετούνται οι εργαζόμενοι γονείς όσο και παιδαγωγική για τα βρέφη που θα φιλοξενηθούν.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του ΔΣ του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» στην Πρόεδρο κ. Γιάννα Ρήγα για την πρωτοβουλία της αυτή και όλο το προσωπικό του νομικού προσώπου, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέρνουν».

therealstory-gif-960×118

Σχετικά άρθρα

To megaratv.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας.
Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.