Ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Δημοτικών Σχολείων με την συμμετοχή 5 σχολείων, 80 παιδιών και πολλών γονέων, το οποίο διοργανώθηκε στις 18-19 Ιουνίου 2016 από τον Α.Σ. Ευκλείδη, υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. ‘’Ηρόδωρος’’

Κοινή ομολογία από όλους είναι πως η πρώτη προσπάθεια εστέφθη με απόλυτη επιτυχία. Η διοργάνωση διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Μεγάρων στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Στάδιο Μεγαρέων Ολυμπιονικών. Παιδικά χαμόγελα, αγωνιστικότητα και άθληση ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά που έδωσαν ζωή στο τουρνουά μας. Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν:

  • 3ο Δημοτικό Μεγάρων
  • 5ο Δημοτικό Μεγάρων
  • 7ο Δημοτικό Μεγάρων
  • 8ο Δημοτικό Μεγάρων
  • 9ο Δημοτικό Μεγάρων

Όλες οι ομάδες ήρθαν αποφασισμένες στο γήπεδο, να διεκδικήσουν το τρόπαιο και μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι. Μετά από πολύ δυναμικούς νοκ-αουτ αγώνες μεταξύ τους αναδειχθήκαν και πήγαν στον τελικό η ομάδα του 7ου Δημοτικού εναντίον του 8ου Δημοτικού Σχολείου. Και οι δύο ομάδες με μεγάλη αποφασιστικότητα διεκδίκησαν το κύπελλο. Η επικράτηση όμως του 7ου Δημοτικού σχολείου ήταν σχετικά εύκολή λόγω της μεγάλης συμμετοχής παικτών και την επιλογή του προπονητή τους να έχει πολλές αλλαγές. Σε αντίθεση με την ομάδα του 8ου Δημοτικού η οποία οριακά κάλυψε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετεχόντων με αποτέλεσμα να μην έχει επιλογές αλλαγών και να μην μπορούν να ξεκουράζονται οι παίκτες τους. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-0 υπέρ του 7ου Δημοτικού το οποίο δίκαια απέσπασε και αυτό τον έκανε Κυπελλούχο στο πρώτο τουρνουά Δημοτικών Σχολείων Μεγάρων. Την χαρά των παιδιών δεν μπορούμε να την περιγράψουμε όταν παρέλαβαν το κύπελλο και τα μετάλλιά τους, όπου με την σειρά τους και αυτοί θα παραδώσουν το κύπελλο στον Διευθυντή τους, για να θυμίζει στους υπόλοιπους μαθητές την νίκη του σχολείου τους. Κύπελλό ΦΙΝΑΛΙΣΤ και μετάλλια δόθηκαν και στο 8ο Δημοτικό σαν ο δεύτερος στην κατάταξη.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ‘’Ηρόδωρος’’ κα Ρήγα Ιωάννα για την βοήθειά της, καθώς κι αυτούς οι οποίοι στέκονται δίπλα μας με μεγάλη χαρά σε κάθε μας αναζήτηση χορηγών και είναι οι:

Κάβα ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
Υαλικά ‘’Έλενα’’
Εφημερίδα ‘’ΑΠΟΨΗ’’ Μεγάρων & Δυτ. Αττικής
Φωτοτυπικό Κέντρο ‘’JOHNNY’S’’

Κλείνοντας, ο πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Ευκλείδη νιώθει τη υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά πρωτίστως όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, τους διευθυντές των σχολείων τους, τους συλλόγους γονέων, κυρίως όμως τους γονείς των παιδιών που μας τα εμπιστεύτηκαν. Εμείς αφού ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, δίνουμε ραντεβού του χρόνου στο 2ο Τουρνουα Δημοτικων Σχολειων Μεγαρων 2017.

1o_sxoliko_tournoua_2016_11o_sxoliko_tournoua_2016_2

Παρόμοια άρθρα

Back to top button