Βρέθηκε νεκρός και πισθάγκωνα δεμένος ένας 71χρονος στη Βένιζα Μεγάρων

Νεκρός βρέθηκε ένας 71χρονος συνταξιούχος του εμπορικού ναυτικού σήμερα το πρωί [8/5/2015] στο σπίτι του στη Βένιζα στα Μέγαρα. Το πτώμα εντοπίστηκε από τον αδερφό του ο οποίος ανησύχησε, καθώς παρά τη χθεσινοβραδινή τους τηλεφωνική επικοινωνία, σήμερα το πρωί ο 71χρονος δεν απαντούσε στις κλήσεις. Ο αδερφός του θύματος επισκέφθηκε άμεσα το σπίτι όπου βρήκε την πόρτα μισάνοιχτη με τα κλειδιά επάνω και τον αδερφό του πεσμένο στο έδαφος μπρούμυτα με τα χέρια δεμένα πίσω του. 

 

Άνδρες της Ασφάλειας Μεγάρων έφτασαν στο σημείο και εξετάζουν το ενδεχόμενο ληστείας. Παρότι δεν υπάρχουν σημάδια παραβίασης, ούτε φαίνεται να έχει αφαιρεθεί κάτι, το σπίτι ήταν πολύ ακατάστατο. Ο 71χρονος φαίνεται να πάλεψε με τους δράστες, γεγονός που μαρτυρούν οι μώλωπες και το αίμα που βρέθηκε γύρω απ' το πτώμα. Ειδικές ομάδες της Ασφάλειας Αττικής [Ανθρωποκτονιών, Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων] βρίσκονται στο σπίτι στη Βένιζα όπου συλλέγουν στοιχεία [DNA, αποτυπώματα κ.ά.] με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών.

 

Το πτώμα του 71χρονου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θα εξετασθεί από ιατροδικαστή.

 

Σύμφωνα με τον αδερφό του, ο 71χρονος ήταν παντρεμένος με 46χρονη από τον Άγιο Δομίνικο και είχε δύο γιους από τον προηγούμενο γάμο του.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button