Βαθμοί Πανελληνίων 2019 και Υπολογισμός Μορίων

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με τη σημερινή ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019, από τη σελίδα του Υπουργείου, αλλά και την ανάρτησή τους στα σχολεία της χώρας.

Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ ομάδα Β (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα μπορούν, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Για τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθεί νέο Δελτίο Τύπου.

Από την Πέμπτη 4/7/2019 και έπειτα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ). Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 15/7/2019 και είναι αποκλειστική.

Μην ασχολείστε με τις βάσεις και τα μόρια γιατί σας αποπροσανατολίζουν. Ασχοληθείτε με την επιλογή των σπουδών ανεξάρτητα από τα μόρια που συγκεντρώνετε και την πιθανή διαμόρφωση των βάσεων. Σιγουρέψτε τις επιλογές σας και μην προσθέτετε επιπλέον παραμέτρους που δεν έχουν κανένα νόημα και απλά οδηγούν σε λάθη.

Υπολογισμός Μορίων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button