Βαθμοί Πανελληνίων 2017 και Υπολογισμός Μορίων

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με τη σημερινή ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017, από τη σελίδα του Υπουργείου, αλλά και την ανάρτησή τους στα σχολεία της χώρας σήμερα μετά τις 11:00.

Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ ομάδα Β (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα μπορούν, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α’, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στα ΕΠΑΛ της χώρας.

Για τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθεί νέο Δελτίο Τύπου.

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των υποψηφίων, ήρθε η στιγμή για τον υπολογισμό των μορίων και τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

Μην ασχολείστε με τις βάσεις και τα μόρια γιατί σας αποπροσανατολίζουν. Ασχοληθείτε με την επιλογή των σπουδών ανεξάρτητα από τα μόρια που συγκεντρώνετε και την πιθανή διαμόρφωση των βάσεων. Σιγουρέψτε τις επιλογές σας και μην προσθέτετε επιπλέον παραμέτρους που δεν έχουν κανένα νόημα και απλά οδηγούν σε λάθη.

Παρακάτω θα δείτε μια εφαρμογή για εύκολο υπολογισμό των μορίων για τους μαθητές :

Υπολογισμός Μορίων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button