Βαθμοί Πανελληνίων 2018 και Υπολογισμός Μορίων

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με τη σημερινή ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018, από τη σελίδα του Υπουργείου, αλλά και την ανάρτησή τους στα σχολεία της χώρας σήμερα μετά τις 13:00.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, οι εκτυπωμένες καταστάσεις που θα αναρτηθούν στα σχολεία θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ ομάδα Β (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα μπορούν, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Για τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθεί νέο Δελτίο Τύπου.

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των υποψηφίων, ήρθε η στιγμή για τον υπολογισμό των μορίων και τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει την Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Μην ασχολείστε με τις βάσεις και τα μόρια γιατί σας αποπροσανατολίζουν. Ασχοληθείτε με την επιλογή των σπουδών ανεξάρτητα από τα μόρια που συγκεντρώνετε και την πιθανή διαμόρφωση των βάσεων. Σιγουρέψτε τις επιλογές σας και μην προσθέτετε επιπλέον παραμέτρους που δεν έχουν κανένα νόημα και απλά οδηγούν σε λάθη.

Υπολογισμός Μορίων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button