Λαχειοφόρος αγορά από τη Νεανική Εστία Μεγαρίδος

Η Νεανική Εστία Μεγαρίδος – μέσω ενημερωτικής καμπάνιας – σας προσκαλεί να συμμετάσχετε και φέτος, στη λαχειοφόρο αγορά που πραγματοποιεί από τις 25 Μαΐου 2023, στηρίζοντας το πολύπλευρο έργο της, στον αθλητισμό και στην κοινωνία της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Αττικής.

Η ανακοίνωσή της ενημερώνει αναλυτικά: Αποκτήστε τους λαχνούς, τηλεφωνικά, δωρίστε τους στην οικογένεια ή στους αγαπημένους σας, ακόμα και στους συνεργάτες σας, και προσφέρετε με αυτό τον τρόπο διπλά στην ομάδα που έχει στις τάξεις της περισσότερα από 400 παιδιά για να συνεχίσει δυναμικά να αποτελεί τον μοναδικό πόλο εξωστρέφειας του Δήμου μας και μια αυτάρκη ως προς την λειτουργία της ομάδα.

Με την αγορά ενός λαχνού, ενισχύετε το εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού και τα εκατοντάδες παιδιά που «φοιτούν» στο NEM Basketball School, ενώ παράλληλα λαμβάνετε μέρος στη μεγάλη κλήρωση για εντυπωσιακά δώρα.

Τα δώρα της λαχειοφόρου, είναι πολλά και πλούσια, για κάθε προτίμηση, ενδιαφέρον και γούστο.

Το πρώτο, μεγάλο δώρο είναι ένα full extra PS5 με έξτρα χειριστήριο και έξτρα ακουστικά!

Ακολουθούν, επίσης μεγάλα δώρα, όπως Nintendo Swich, Samsung Galaxy A14, TCL 40se, Tablet TCL και ένα Ηλεκτρικό πατίνι.

Τα δώρα δεν σταματούν όμως εδώ…

Θα κληρωθούν και προϊόντα από το ολοκαίνουργιο NEM BC STORE.

Η λαχειοφόρος έχει ακόμα περισσότερα προϊόντα τεχνολογίας όπως παιχνίδια για τις αγαπημένες σας Gaming κονσόλες με τη λίστα να ανανεώνεται διαρκώς.

Λάβετε κι εσείς μέρος στην προσπάθεια και δείτε όλα τα δώρα στον ακόλουθο σύνδεσμο www.nembc.gr

Μπορείτε να αποκτήσετε τους λαχνούς σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για τα σημεία διάθεσης στο 6970667026.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10/07/2023 (21:00) με τη λήξη του «Εσωτερικού Τουρνουά Γιώργος Παπαγιάννης».

Οι λαχνοί διατίθενται στη τιμή του 1€…

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών της ομάδας και των παιδιών – αθλητών που μας εμπιστεύθηκαν για να μεγαλώσουν «μπασκετικά» και να αποκτήσουν κατάλληλες γνώσεις και εφόδια για να χτίσουν το μέλλον τους σε γερές βάσεις.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε να είστε δίπλα στη «φλόγα» μας και στα παιδιά ΜΑΣ!

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ. 6970667026
[email protected]

Παρόμοια άρθρα

Back to top button