Το ΚΚΕ για τις Τοπικές και Περιφερειακές εκλογές – Λίστα Υποψηφίων στη Δυτ. Αττική

Εργαζόμενε, μικροεπαγγελματία, άνεργε, συνταξιούχε, νέα, νέε, στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, που συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές, ενίσχυσε αποφασιστικά το ΚΚΕ. Για να δυναμώσει η φωνή των εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου. Για να μπουν μεγαλύτερα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική. Μόνο έτσι θα πληθύνουν οι εστίες αντίστασης και διεκδίκησης σύγχρονων δικαιωμάτων της νεολαίας και των εργαζομένων. Γιατί δυνατό ΚΚΕ είναι όρος και προϋπόθεση για τη λαϊκή αντεπίθεση, για να πάρει πραγματικές ανάσες ο λαός και να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές και ανατροπές προς όφελός του.

Σήμερα έχεις εμπειρία από κυβερνήσεις, περιφερειακές και δημοτικές αρχές διαχρονικά. Στάσου απέναντι στη μοιρολατρία και τις αυταπάτες. Στην κάλπικη αντιπαράθεση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, των εκπροσώπων τους σε Δήμους και Περιφέρεια, για το ποιος θα είναι οδηγός και ποιος συνοδηγός στην διαχείριση των συμφερόντων του κεφαλαίου, της αντιλαϊκής πολιτικής και της φτώχειας.

Έχεις πολύτιμη πείρα από την περιοχή του Θριασίου και της Μεγαρίδας. Είδες στο «αναπτυξιακό» συνέδριο Δυτικής Αττικής, μαζί με την κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους, να «στριμώχνονται» να πιάσουν θέση και όλες οι δημοτικές αρχές της περιοχής μας και η Αντιπεριφέρεια. Προκλητικά, πάνω στους πνιγμένους και στις καταστροφές της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, και στη συνέχεια στα αποκαΐδια της Κινέττας, να συζητάνε για την ανάπτυξη των κερδών και των συμφερόντων του κεφαλαίου. Γι΄αυτό όλες αυτές οι δημοτικές αρχές πέρα από την αμέριστη στήριξη που έχουν από τους επιχειρηματικούς ομίλους της περιοχής, έχουν και την φανερή ή κρυφή υποστήριξη ( άλλοι του ΣΥΡΙΖΑ και άλλοι της ΝΔ ή του ΚΙΝΑΛ), επιβραβεύοντας τους για την πολύ καλή προώθηση και στους Δήμους, της αντιλαϊκής πολιτικής. Ενώ και τα ψηφοδέλτια που εμφανίζονται σαν «ανεξάρτητα» προσπαθούν να ξεγελάσουν το λαό φορώντας την ταμπέλα του «ακομμάτιστου» λες και δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι. Την επόμενη μέρα όμως, θα συνεχίσουν να στηρίζουν με χέρια και με πόδια τις αντιλαϊκές κατευθύνσεις και πολιτικές, της ΕΕ και της κυβέρνησης, την τοπική φορολογία, την ανταποδοτικότητα, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας με την «ομηρία» των συμβασιούχων, την παραχώρηση υπηρεσιών των δήμων σε ιδιωτικά συμφέροντα, σε βάρος των λαϊκών αναγκών.

Δώσε δύναμη στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Η εκλογή περισσότερων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων από τη Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει αλλαγή του συσχετισμού υπέρ των λαϊκών δυνάμεων. Για να δυναμώσει η καθημερινή λαϊκή αντιπολίτευση στην κεντρική εξουσία. Για να εμποδίζουμε καλύτερα και πιο αποφασιστικά, αντιλαϊκά μέτρα. Για την ανακούφιση και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων. Γιατί κι εκεί οι κομμουνιστές και οι συνεργαζόμενοι μαζί μας, έχουν την ευθύνη της διοίκησης και εκεί που είναι μειοψηφία, στηρίζουν – συμβάλλουν – οργανώνουν την λαϊκή διεκδίκηση και κινητοποίηση. Περισσότεροι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι με τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι στήριγμα και δύναμη για τα εργατικά λαϊκά συμφέροντα.

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στις βουλευτικές, στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, θα κάνει την πραγματική διαφορά υπέρ του λαού! Για να δυναμώσει η γνήσια πάλη για απαλλαγή από τα δεσμά της ΕΕ και του σάπιου συστήματος, τις μνημονιακές πολιτικές διαρκείας. Για να δυναμώσει ο συνεχής αγώνας για μια νέα κοινωνική οργάνωση της οικονομίας, της παραγωγής, των υπηρεσιών, με το λαό να κάνει κουμάντο στον τόπο του.
Ψήφισε – στήριξε τα ψηφοδέλτια της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης: Γιάννης Πρωτούλης

Είναι 41 χρονών, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής από το 2014. Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (2007-2011), βουλευτής Β΄ Αθήνας (2007-2012), υπεύθυνος του Εργατικού Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ από το 2015. Ήταν επίσης εκλεγμένος στη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (2001-2006).

 

 

 

 

 

 

Δήμος ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος: Αλέξης Τσοκάνης

Είναι 43 χρονών. Γεννήθηκε, κατοικεί και εργάζεται στον Ασπρόπυργο. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ασπροπύργου για 12 χρόνια. Πτυχιούχος λογιστής, ελεύθερος επαγγελματίας. Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ασπροπύργου και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α΄ Γυμνασίου Ασπροπύργου. Στέλεχος του ΚΚΕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δήμος ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος: Κώστας Κώνστας

Είναι 30 χρονών. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Ελευσίνα. Απόφοιτος του 1 ο Λυκείου Ελευσίνας και του Πολυτεχνείου Πάτρας (σχολή Μηχανικών Η/Υ
και Πληροφορικής). Ήταν μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών. Εργάζεται ως Μηχανικός Λογισμικού στην εταιρεία Ορφέας Βεϊνόγλου στην Ελευσίνα.
Δραστηριοποιείται κυρίως μέσα από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής. Είναι μέλος της Τομεακής
Επιτροπής Θριασίου – Μεγαρίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δήμος ΜΑΝΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος: Μπάμπης Θεοδώρου

Είναι 57 χρονών. Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας από το 2014. Μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μάνδρας «Τα Κούντουρα». Πτυχιούχος του Ιστορικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Παβίας Ιταλίας. Είναι καθηγητήςξένων γλωσσών, ελεύθερος επαγγελματίας. Στέλεχος του ΚΚΕ.

 

 

 

 

 

 

Δήμος ΜΕΓΑΡΕΩΝ
Υποψήφιος Δήμαρχος: Αντώνης Χοροζάνης

Είναι 66 χρονών, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μεγαρέων και μέλος της Τ.Ε. Θριασίου – Μεγαρίδας του ΚΚΕ. Υπήρξε Υποψήφιος Νομάρχης Δυτικής Αττικής το 1994 και το 1998 και Νομαρχιακός Σύμβουλος. Ήταν μεταλλεργάτης στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας και συνδικαλιστής μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας – Δυτικής Αττικής (1982 – 2000).

 

 

 

 

 

 

Πρόκειται για δοκιμασμένους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος.
Πρωτοπόροι αγωνιστές σε όλα τα μέτωπα του αγώνα, στους τόπους δουλειάς, στους εργατικούς κλάδους, στους αγώνες των αυτοαπασχολουμένων.
Μπροστάρηδες στην πάλη απέναντι στα οξυμένα λαϊκά προβλήματα στις πόλεις του Θριασίου και της Μεγαρίδας.
Δραστήριοι στην υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών συμφερόντων.

Τομεακή Οργάνωση Θριασίου – Μεγαρίδας
της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής

Παρόμοια άρθρα

Back to top button