Άγγ. Μακρυγιάνης: «Εάν έχετε έστω και λίγο φιλότιμο πρέπει άμεσα να παραιτηθείτε»

Άρθρο – επιστολή του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Μεγαρέων «Όμορφες Πόλεις», Άγγελου Μακρυγιάννη, που αφορά στη φθορά των πεζοδρομίων στον παραλιακό δρόμο της Βαρέας Μεγάρων αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί κύριοι της διοίκησης τι περιμένετε, να φτάσει η θάλασσα στην εθνική οδό; Τι κάνατε επιτέλους οχτώ χρόνια στην διοίκηση; Τις επόμενες εκλογές, ό,τι και αν πράξετε θα τις χάσετε;

Έργο που έχει εγκριθεί από την περιφέρεια Αττικής και το έχει ανακοινώσει επίσημα ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Λευτέρης Κοσμόπουλος, γιατί το καθυστερείτε; Γιατί δεν ρίχνετε πέντε φορτηγά πέτρες για να σταματήσετε την διάβρωση; Νομίζω ότι απάντηση δεν θα πάρω για άλλη μια φορά γιατί δεν έχετε καμία δικαιολογία.

Νομίζω ότι είστε η διοίκηση του «κλείνω δρόμους» και καλά που ήμασταν όλοι μας σε καραντίνα, τώρα που κυκλοφορούμε γιατί να είναι όλα γύρο μας κλειστά; Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποχωρίσετε μήπως και πάρουμε μπροστά και ανοίξουμε κάνα δρόμο. Στον Καρδατά, στο Μαϊστράλι, στην Πίκα και τώρα στην Βαρέα βλέπουμε την πραγματική όψη του μεγάλου έργου που θα μας παραδώσετε την επόμενη χρονιά. Η πινακίδα προσοχή πτώση στο νερό είναι πλέον η πιο δημοφιλής, γιατί την βλέπουμε παντού.

Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας και πιέστε τους αρμόδιους φορείς να ολοκληρώσουν τα έργα. Μην έχετε μόνο στο μυαλό σας την επανεκλογή σας και ενεργείστε άμεσα γιατί οι εκλογές είναι του χρόνου που σχεδιάζετε να τα εγκαινιάσετε τότε. Δώστε στους συμπολίτες μας αυτό που τους αξίζει, διότι δεν είμαστε πολίτες β’ κατηγορίας.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση.

Άγγελος Μακρυγιάννης
Δημοτικός Σύμβουλος – Επικεφαλής Όμορφες Πόλεις

Παρόμοια άρθρα

Back to top button