Ανακοινώνει την υποψηφιότητα της με τον συνδυασμό ΤΩΡΑ η Χριστίνα Τσιτσιμπάκου

Μετά από 14 χρόνια μόνιμης εγκατάστασης στην Κινέτα, έχοντας βιώσει όλα τα προβλήματα που αφορούν στην εκπαίδευση των παιδιών, την καθημερινή μετακίνηση σε σχολεία, φροντιστήρια, αθλοπαιδιές, την ανασφάλεια αλλά και την αδυναμία λόγω πολλών τεχνικών ατελειών να έχουν πρόσβαση στα σχολικά, την έλλειψη συστήματος υδροδότησης και αποχέτευσης, την ανυπαρξία καθαριότητας και θέματα που αφορούν στους επαγγελματίες και στην τρίτη η ηλικία, αποφάσισα να συμμετάσχω στα κοινά προκειμένου να αναδειχθούν και να επιλυθούν με το καλλίτερο δυνατό τρόπο όλα εκείνα τα ιδιαίτερα θέματα που αφορούν τον οικισμό της Κινέτας.

Η Κινέτα πλέον λόγω της αύξησης του μόνιμου πληθυσμού της και της εύκολης πρόσβασης στους ημερήσιους εκδρομείς έχει ανάγκη από έργα υποδομής, που θα την καταστήσουν  ίση και ανταγωνιστική άλλων προορισμών.

Με την υποβολή τεκμηριωμένων και υλοποιήσιμων προγραμμάτων μπορούν να επιλυθούν θέματα όπως η ασφάλεια, η καθαριότητα, η μετακίνηση, το οδικό δίκτυο, η δημιουργία χώρων ψυχαγωγίας και αθλοπαιδιών ώστε η καθημερινότητα των δημότων να βελτιωθεί σημαντικά.

Η εμπειρία, η  γνώση, το ήθος και η διάθεση για ανανέωση του πολιτικού σκηνικού  του Γ. Μπερδελή και λαμβανομένου υπόψη του γεγονότος ότι ο συνδυασμός στελεχώνεται στην πλειονότητα του από νέους, επιστήμονες, επαγγελματίες και γενικότερα άτομα άφθαρτα στον πολιτικό βίο, αποφάσισα να συστρατευθώ στη νέα αυτή προσπάθεια.

Επειδή οι πολίτες έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα το πλέον αποτελεσματικό μέσο για την επανάκτησή της είναι  ο καθαρός λόγος και η συλλογικότητα, πάνω στα οποία έχει δομηθεί ο συνδυασμός.

“ΤΩΡΑ”, είναι εφικτό να μπορέσουμε να ζήσουμε σε έναν ασφαλή, καθαρό και σύγχρονο Δήμο, αντίστοιχο των Ευρωπαϊκών.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΣΙΤΣΙΜΠΑΚΟΥ

Συνταξιούχος, Τραπεζικού Τομέα

Πτυχιούχος Παντείου, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Συνδυασμού “ΤΩΡΑ”

Παρόμοια άρθρα

Back to top button