Ευχαριστήρια επιστολή Αντώνη Υψηλάντη υπ. Βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ

Ευχαριστήρια επιστολή Αντώνη Υψηλάντη υποψήφιου Βουλευτή Δυτικής Αττικής με το ΚΙΝΑΛ, στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Συμπολίτες συμπολίτισσες, φίλες και φίλοι της Δυτικής Αττικής

Από τις 12 Ιουνίου που ανακοινώθηκε από το «Κίνημα Αλλαγής» η υποψηφιότητά μου, προσπάθησα με κάθε τρόπο να επικοινωνήσω όχι μόνο με τους συμπολίτες μου από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο, αλλά κυρίως με πολίτες της Δυτικής Αττικής ώστε να γνωρίσουν τις θέσεις μου αλλά και τις προτάσεις μου για τις πόλεις της Δυτικής Αττικής.

Αν και 25 μόνο ημέρες για να γίνουν όλα αυτά δεν ήταν αρκετές, εντούτοις η αποδοχή από κόσμο που κυρίως δεν γνώριζα ήταν απρόσμενη.

Μένοντας μακριά από κάθε είδους «πολιτική κολεγιά», αγωνίστηκα έντιμα, κρατώντας ζωντανό το «Κίνημα Αλλαγής» στα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο.

Είναι κάτι που φαίνεται από το αποτέλεσμα, αφού ο Δήμος Μεγάρων ήταν ένας εκ των δυο Δήμων της Δυτικής Αττικής που το ΚΙΝ.ΑΛ. βρέθηκε στην 3η θέση έχοντας ανοδική πορεία σε σχέση με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του 2015.

Από τα βάθη της καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπολίτες μου από τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο που με στήριξαν εκλέγοντάς με πρώτο σε ψήφους στο Δήμο μας, αλλά και τους πολίτες – φίλους της Δυτικής Αττικής που πίστεψαν σε μένα, διαπιστώνοντας από την επαφή που είχαμε, ότι είμαι γνώστης των προβλημάτων της πολύπαθης περιοχής και μπορώ να προσφέρω πολλά.

Ευχαριστώ επίσης τα μέλη της Σ.Ε. της Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου και ιδιαίτερα τους φίλους και συντρόφους Μελ. Πάνο και Ιερ. Ιωάννου που όποτε τους χρειάστηκα στάθηκαν δίπλα μου.

Η αρχή έγινε. Ο μεγάλος αγώνας για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων της απαξιωμένης από τους εκάστοτε κρατούντες Δυτικής Αττικής τώρα ξεκινά.
Σε αυτό τον αγώνα – όπως δεσμεύτηκα – θα είμαι παρών, κοντά στους πολίτες της Δυτικής Αττικής.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button