Το αποτέλεσμα της ΕΔΕ και η αλήθεια για την αλλαγή στις κλειδαριές στο «Στρατουδάκειο»

Υστερα από τις αιτιάσεις του κ Νίκου Στρατουδάκη, “ότι άλλαξαν οι κλειδαριές στο «Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο», ποιος έδωσε την εντολή για την αλλαγή και πότε έγινε αυτή η αλλαγή”, ο Δήμαρχος κ Γρηγόρης Σταμούλης έδωσε εντολή να γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) η οποία ολοκληρώθηκε στις 6 Φεβρουαρίου και δημοσιοποιείται για αποκατάσταση της αλήθειας και μόνον.

 

Έτσι λοιπόν η αρμοδία για την ΕΔΕ υπάλληλος, ενεργώντας ανάκριση στα άτομα που είχαν εμπλακεί κι είχε αναφερθεί το όνομά τους, ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ότι:

 

«Από τις καταθέσεις των μαρτύρων, τις πληροφορίες και το υλικό που συγκέντρωσε κατέληξε υπεύθυνα ότι η κλειδαριά στο Γραφείο που χρησιμοποιεί ο κ. Στρατουδάκης ΔΕΝ άλλαξε από 1ης Σεπτεμβρίου 2014(από τότε δηλαδή που ανέλαβε η νέα Διοίκηση του Δήμου) και μετά.

 

Η μόνη κλειδαριά που αλλάχθηκε μετά την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ήταν η κλειδαριά του Εξωτερικού Γραφείου που βρίσκεται στο Υπόγειο του κτιρίου και που στεγαζόταν παλαιά ο Σύλλογος Επιστημόνων Μεγάρων.

 

Όταν αλλάχθηκε η εν λόγω κλειδαριά στο Υπόγειο του κτιρίου  και όχι στο Γραφείο του κ.Στρατουδάκη, ήταν παρόντες οι κύριοι Σ. Κορώσης, Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ, Π. Λουκάς, μέλος Δ.Σ. ΔΗΚΕΔΗΜΕ και οι υπάλληλοι του Δήμου , Κ. Βιλλιώτης και Γ. Τσαντήλας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button