Θερμές ευχαριστίες του Δημάρχου στον κ. Γιώργο Μουρτζούκο για τις υπηρεσίες του στο Κοινωνικό Φαρμακείο

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μεγαρέων, λειτουργεί άψογα και εξυπηρετεί τους δικαιούχους συμπολίτες των Μεγάρων και της Νέας Περάμου σε καθημερινή βάση.

 

Λειτουργεί καθημερινά όλες τις εργάσιμες ημέρες, το πρωϊ 10.00 έως 12.00 με Υπάλληλο του Δήμου και κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή 14.00 – 15.00 με την εθελοντική προσφορά του συμπολίτη Φαρμακοποιού κ. Γιώργου Μουρτζούκου.

 

Η λειτουργία του Κοινωνικού  Φαρμακείου, είναι πολύ χρήσιμη στη δύσκολη εποχή μας και είναι πολλοί  οι συμπολίτες,  οι οποίοι έχουν ανάγκη από φάρμακα και δεν μπορούν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης να τα αγοράσουν και ευτυχώς, που η τοπική αυτοδιοίκηση στέκεται κοντά τους και τους υποστηρίζει μέσα από αυτόν τον πετυχημένο θεσμό.

 

Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Σταμούλης, για μία ακόμη φορά εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον συμπολίτη μας Φαρμακοποιό κ. Γιώργο Μουρτζούκο, για τις πολύτιμες υπηρεσίες, που προσφέρει εθελοντικά, τρείς φορές την εβδομάδα και με την ευκαιρία αυτή απευθύνει έκκληση σε όλους τους συμπολίτες, που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου όσα φάρμακα τους περισσεύουν και δεν έχουν λήξει βεβαίως. Το περίσσευμα αυτό των φαρμάκων μπορεί να σώσει  ζωές.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button