«Λαϊκό Μεγαρίτικο Γλέντι» στην Πλατεία Αη Γιάννη Χορευταρά τη Δευτέρα 11/9

Την προσεχή Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 8 το βράδυ, στο χώρο της πλατείας του Αγίου Ιωάννου Γαλιλαίου (χορευταρά), ο Δήμος Μεγαρέων στο πλαίσιο του προγράμματος των Πολιτιστικών του Εκδηλώσεων, διοργανώνει “Λαϊκό Μεγαρίτικο Γλέντι”,  με την “ορχήστρα Μεγαρέων καλλιτεχνών” και την γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Ράμμου, οι οποίοι προσφέρονται αφιλοκερδώς προκειμένου με την ευκαιρία αυτή να συγκεντρωθούν τρόφιμα και  φάρμακα για την ενίσχυση των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου, Σχολικά είδη και Σχολικά βοηθήματα, για τη δημιουργία Βιβλιοθήκης για τους μαθητές και μαθήτριες των οικογενειών, οι οποίες εξυπηρετούνται από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Μεγαρέων.

Ο Δήμαρχος Μεγάρων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, δήλωσε:

« Σε συνεργασία με τους τοπικούς λαογραφικούς Συλλόγους και Συγκροτήματα, την ημέρα που  αρχίζουν τα Σχολεία, αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με τη συγκεκριμένη εκδήλωση με ντόπιους λαϊκούς οργανοπαίκτες και τραγουδιστές, οι οποίοι προσφέρονται αφιλοκερδώς έτσι ώστε αφ’ ενός να οργανωθεί ένα γνήσιο Μεγαρίτικο  λαϊκό γλέντι και αφ’ ετέρου να συγκεντρώσουμε διάφορα είδη για να καλύψουμε τις ανάγκες των Κοινωνικών δομών του Δήμου μας, που αυτή την εποχή είναι κατά πολύ αυξημένες.

Εκ μέρους του Δήμου θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνεργάζονται για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, ιδιαίτερα τον κ. Χρήστο Οικονομόπουλο, την κόρη του την Αντωνία που θα τραγουδήσει  τα μέλη της ορχήστρας και την καλλιτέχνιδα Καίτη Ράμμου, καθώς και όλα τα Δ.Σ. και  μέλη των τοπικών λαογραφικών πολιτιστικών Συλλόγων, που με τη συμμετοχή τους θα δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην όλη εκδήλωση.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button