Τέσσερις δημότες Μεγαρέων στη Τουρκία στο πλαίσιο του Προγράμματος “ERASMUS +”

Δυο νέοι από τα Μέγαρα κι δυο από τη Νέα Πέραμο θα συμμετάσχουν στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο “Share your spirit”, στην πόλη Αντιόχεια της Τουρκίας από 21 έως 29 Μαΐου 2016.

 

Πρόκειται για μία δράση στο πλαίσιο του ERASMUS +, μέσα από την Οργάνωση «Ορίζοντες για την Νεολαία – Youth Horizons» (μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα τα Μέγαρα), όπου τέσσερις δημότες Μεγαρέων δυο από τα Μέγαρα δυο από τη Νέα Πέραμο θα συμμετάσχουν δωρεάν ταξιδεύοντας στη Τουρκία.

 

Σκοπός είναι οι νέοι να αναπτύξουν τον τρόπο σκέψης και να μοιραστούν ιδέες και εμπειρίες με άλλους νέους από διαφορετικές κουλτούρες. Μέσα από αυτή τη συνύπαρξη με το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές «γίγνεσθαι» οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τους πνευματικούς και βιωματικούς τους ορίζοντες.

 

Κύριος στόχος και γνωστικό αντικείμενο του εν λόγω Προγράμματος είναι η δημιουργία και καλλιέργεια πνεύματος ευαισθητοποίησης σχετικά με ζητήματα μετανάστευσης και αποδοχής μέσω των τεχνικών της μη τυπικής εκπαίδευσης.

 

Στο πρόγραμμα αυτό μπορούν εφ’ όσον δύνανται κι επιθυμούν να συμμετάσχουν Νέοι ηλικίας 18 έως 30 ετών.

 

Έτσι λοιπόν μέχρι την Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016 μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Μεγάρων κ. Ηλία Μουσταΐρα ηλεκτρονικά στο Email:dkmegareon@gmail.com και στο τηλέφωνο 6986931060.

 

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία Γέννησης,email, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Γνώση Αγγλικών (Άριστη, Πολύ καλή, Βασική).

 

Σημειώνεται ότι τα έξοδα διαμονής σε ξενοδοχείο (με διατροφή) κατά τις ημέρες του προγράμματος είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ καλύπτεται πoσό   ανά άτομο έως 170 ευρώ για τα μεταφορικά έξοδα (αεροπλάνο) από και προς την Τουρκία. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button