Ο Βουλευτής Πάνος Σκουρολιάκος συγχαίρει το Δημοτικό Θέατρο Μεγάρων

Ο γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός και βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρολιάκος, με θερμή επιστολή του με ημερομηνία 18 Απριλίου 2016 που έστειλε στο Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη συγχαίρει όλους τους συντελεστές της παράστασης «Χωριό Ηλιθίων» που παρουσίασε στο θεατρόφιλο κοινό των Μεγάρων και της Νέας Περάμου η θεατρική ομάδα του Δημοτικού Θεάτρου Μεγάρων σε σκηνοθεσία της Ευγενίας Σάλτα.

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

 

Είχα τη χαρά να παρακολουθήσω στο  Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, το Σάββατο 16/4/2016,  την παράσταση του Δημοτικού Θεάτρου Μεγάρων, με το έργο «Χωριό Ηλιθίων».

 

Θέλω  να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου  και να δώσω πολλά συγχαρητήρια για το  αποτέλεσμα της εργασίας  όλων των συντελεστών  της παράστασης. Με  γοργό  θεατρικό ρυθμό,  καλόγουστο χιούμορ, υψηλή θεατρική αίσθηση και κυρίως με προσωπική ο καθένας και η καθεμία  κατάθεση  ψυχής επί  της σκηνής, συνεπικουρούμενοι και από τους άλλους –αφανείς- συντελεστές της παράστασης δημιούργησαν ένα θεατρικό γεγονός αντάξιο της πόλης τους. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button