Τακτικές δράσεις ενημέρωσης των πολιτών από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεγάρων

Δελτίο τύπου της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Μεγάρων πληροφορεί για τις κοινωνικές δράσεις της και αναφέρει ότι στις λαϊκές αγορές της πόλης των Μεγάρων, διανεμήθηκε έντυπο σε παραγωγούς και καταναλωτές, ενημερώνοντας για την επιχειρούμενη διάλυση του κοινωνικού ρόλου του θεσμού των λαϊκών, μέσω του νομοσχεδίου της κυβέρνησης.

Έντυπο σχετικό με την πρωτοφανή έξαρση της πανδημίας και την προκλητική ανεπάρκεια της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, διανεμήθηκε στις δομές υγείας της πόλης (Κέντρο Υγείας, Κέντρο Κοινότητας Δήμου και υπηρεσίες ΕΦΚΑ).

Σε συζήτηση με την διεύθυνση του ΚΥ Μεγάρων, η διευθύντρια και ιατρός κ. Ελλάς Καρανάσιου, ενημέρωσε για τις σημαντικές ενέργειες ενίσχυσης της δημόσιας αυτής δομής υγείας με υγειονομικό και τεχνικό προσωπικό. Η κ. Καρανάσιου επισήμανε την θετική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για:
«…οργανωμένη αξιοποίηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (δημόσιου και ιδιωτικού τομέα) στην προ-νοσοκομειακή διαχείριση των κρουσμάτων και όχι αποδυνάμωση των Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων για να καλυφθούν τα τεράστια κενά στα νοσοκομεία…».

Σε επόμενη κοινωνική δράση μας, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και είδη ένδυσης τα οποία και θα παραδοθούν στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου προκειμένου να διανεμηθούν σε συμπολίτες μας.

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στις 19/12, στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, κεντρικά στελέχη και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα παρουσιάσουν τις θέσεις και τις προτάσεις μας για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την χώρα μας.

Ως ενεργά μέλη της κοινωνίας, πιστεύουμε αταλάντευτα στην ενεργώ συμμετοχή του πολίτη στα πολιτικά πράγματα και στο δημοκρατικό διάλογο, χωρίς φανατισμούς και μικροκομματικές τακτικές. Η κυβέρνηση επέλεξε την χειραγώγηση των ΜΜΕ και την στυγνή προπαγάνδα, μοιράζοντας εκατομμύρια με τρόπο προκλητικό και αντιδημοκρατικό.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΜΕΓΑΡΩΝ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button