Συνεχίζονται οι εργασίες των εγκαταστάσεων των δομών του Ν.Π.Δ.Δ. «ΗΡΟΔΩΡΟΣ»

Συνεχίζονται οι εργασίες αναβάθμισης, βελτίωσης και εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων των δομών του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρόδωρος».

 

Πιο συγκεκριμένα το τελευαίο διάστημα έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά εργασιών

  • 2ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό αντικαταστάθηκε η μοκέτα στον εσωτερικό παιδότοπο με ειδικό δάπεδο για την ασφάλεια των παιδιών που φιλοξενούνται στον σταθμό.
  • Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Περάμου «Γ. Τσαλδάρης» αποκατάστηση μόνωσης και στεγανοποίησης του προθαλάμου του κλ. γυμναστηρίου καθώς σε κάθε βροχόπτωση η είσοδος πλημμύριζε από τα νερά της οροφής.
  • Γήπεδο Ποδοσφαίρου Ν. Περάμου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης και επισκευής, επιδιορθώθηκαν τρύπες και έγιναν κολλήματα στον πλαστικό χλοοτάπητα. Επίσης αντικαταταστάθηκε μεγάλο μέρος του χλοοτάπητα μπροστά από το τέρμα ο οποίος ήταν εντελώς φθαρμένος και επικίνδυνος για ατυχήματα.
  • Κλειστό Γυμναστήριο Μεγάρων «Αλ. Σάλτας» ολοκληρώθηκαν οι εργασίες μόνωσης και στεγανοποίησης της ταράτσας των αποδυτηρίων στο κλ. γυμναστήριο, ενώ επιπλέον εγκαταστάθηκαν δυο νέοι ηλιακοί θερμοσίφωνες σε αντικατάσταση του σαπισμένου και επικίνδυνου λέβητα. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες θα παρέχουν ζεστό νερό στους αναβαθμισμένους χώρους των αποδυτηρίων, στους οποίους εκτελέσθηκαν οι εξής εργασίες, τοποθέτηση νέων θυρών, ελαιοχρωματισμοί, αντικατάσταση υαλοπινάκων και φθαρμένων καθισμάτων, συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αντικατάσταση λαπτήρων.
  • Γραφεία «Ηρόδωρου» πραγματοποιήθηκε η στεγανοποίηση της ταράτσας του κτιρίου, ελαιοχρωματισμός της πρόσοψης, επανεγκατάσταση των εξωτερικών μονάδων air condition και εγκαταστάθηκε εξωτερικός φωτισμός με χρονοδιακόπτη και λαμπτήρες led για την ανάδειξη του κτιρίου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button