Τα Κέντρα Υγείας Μεγάρων και Ελευσίνας επισκέφθηκε ο Γ. Κώτσηρας

Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής Ν.Δ. δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας, επισκέφθηκε το Σάββατο 27 Μαρτίου τα Κέντρα Υγείας Μεγάρων και Ελευσίνας, όπου είχε συζητήσεις και επαφές με τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς της περιοχής, ενώ ενημερώθηκε και για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στους κατοίκους της δυτικής Αττικής σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κώτσηρας το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε στο Κ.Υ. Μεγάρων, όπου και συναντήθηκε με τον κ. Αναστάσιο Καλλιά, πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του τοπικού Κέντρου Υγείας, ενώ είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους γιατρούς και το προσωπικό που στελεχώνουν την υγειονομική δομή.

Εν συνεχεία, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης επισκέφθηκε το Κ.Υ. Ελευσίνας, το οποίο λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο. Ο κ. Κώτσηρας ενημερώθηκε μεταξύ άλλων από τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας, κ. Δημήτρη Τσιάντο, για τους εμβολιασμούς, διαπιστώνοντας και ο ίδιος από κοντά τον εξαιρετικό προγραμματισμό που εξελίσσεται.

Μετά το πέρας των επισκέψεών του στα δύο Κέντρα Υγείας της δυτικής Αττικής, ο κ. Κώτσηρας δήλωσε:
«Είχα την ευκαιρία σήμερα να επισκεφθώ τα Κέντρα Υγείας σε Μέγαρα και Ελευσίνα, προκειμένου να συνομιλήσω με τους αρμόδιους φορείς και το υγειονομικό προσωπικό που στελεχώνει τις τοπικές δομές υγείας.

Θέλω να ευχαριστήσω, το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, το οποίο όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας έχει σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα και στην περιοχή μας εξελίσσεται ομαλά και με όσο το δυνατόν ταχύτερους ρυθμούς, έτσι ώστε βήμα-βήμα να επανέλθουμε όλοι μας στην κανονικότητα.

Βρίσκομαι διαρκώς σε επαφή τόσο με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, όσο και τη διοίκηση της 2ης ΥΠΕ, καθώς και με τους αυτοδιοικητικούς φορείς της περιοχής μας, προκειμένου να ενισχυθούν περαιτέρω οι συγκεκριμένες δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button