Σύσκεψη για την πυρκαγιά που έπληξε τη Δ. Αττική – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δήμοι Μεγαρέων και Μάνδρας-Ειδυλλίας

Δελτίο τύπου αναφέρει ότι με πρωτοβουλία των Βουλευτών Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, σχετικά με την τελευταία μεγάλη πυρκαγιά που έπληξε τη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα τους Δήμους Μάνδρας – Ειδυλλίας και Μεγαρέων. Για τον λόγο αυτό, οι συγκεκριμένοι δήμοι άμεσα, κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Ειδικότερα, αναλύθηκαν τα μέτρα της κρατικής αρωγής από την πολιτική ηγεσία που θα ανακουφίσουν άμεσα και μακροπρόθεσμα τους συμπολίτες μας. Επίσης, διευκρινίστηκαν οι πολιτικές αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος κατόπιν ουσιαστικών παρεμβάσεων από τους αρμόδιους φορείς.

Τέλος, θα βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία με την πολιτική ηγεσία και τις δημοτικές αρχές των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, παρακολουθώντας και παρεμβαίνοντας όπου χρειαστεί, για την γρήγορη ανακούφιση των πληγέντων, ώστε να μπορούν να ξαναβάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button